Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
zeewolf

windows update porbleme

  Aanbevolen berichten

  ik hep een widows vista

  maar sommige updates zijn niet geinstalleerd

  windows schrijft dit als oplosing

  Windows Update: fout 8007000b

  Als Windows Update-fout 8007000b optreedt terwijl u Windows Vista-updates probeert te installeren, is het transactielogbestand van het Windows-bestandssysteem beschadigd. Het transactielogbestand wordt door het Windows-bestandssysteem gebruikt om in geval van een bestandsfout het bestand te herstellen. Om deze updatefout te corrigeren, moet u het logbestand wissen. Dit doet u als volgt:

  Het transactielogbestand van het bestandssysteem wissen

  1. <LI class=step>Klik op de knop StartGetContent.aspx?assetID=4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33&documentSet=nl-NL&renderKey=SIGNED1. Typ in het vak Zoeken de tekst Command Prompt. Klik in de lijst met zoekresultaten met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en klik vervolgens op Als administrator uitvoeren.
   <LI class=step>Typ in het opdrachtregelvenster de tekst fsutil resource setautoreset true C:\. (Hierbij wordt ervan uitgegaan dat C: het station is waarop Windows Vista is geïnstalleerd. Als Windows op een ander station is geïnstalleerd, gebruikt u de letter van de desbetreffende stationsaanduiding.)
   <LI class=step>Start de computer opnieuw op.
  2. Download en installeer de update opnieuw.

  Als het probleem aanhoudt nadat u de hierboven beschreven stappen hebt uitgevoerd, gaat u naar de website voor ondersteuning bij Windows Update voor meer informatie over de foutcode of ondersteuning per e-mail.

  Zoekterm in Help en ondersteuning: WindowsUpdate_8007000b

  maar er zijn twee probleemen als ik kan niet als administrator uitvoeren

  + ik kan ook niet

  Typ in het opdrachtregelvenster de tekst fsutil resource setautoreset true C:\. (Hierbij wordt ervan uitgegaan dat C: het station is waarop Windows Vista is geïnstalleerd. Als Windows op een ander station is geïnstalleerd, gebruikt u de letter van de desbetreffende stationsaanduiding.) kan ik ook niet doen weet jij een ander oplosing?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


 • Topicstarter
 •    0

  buiten mijn gebruikt niemand deze p.c.

  & dus ook geen ader account

  buiten Command Prompt

  kan ik alles Als administrator uitvoeren

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0
  Klik op Computer met de rechtermuis.

  Je ziet nu bovenaan welke service pack je hebt.

  Waarschijnlijk service pack 1

  Dit is belangrijk om te weten anders kan ik u niet helpen.

  servic pack 2

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.