Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Snap er niets van heb net de nieuwste versie van Nero gekocht (denk dan heb ik alles goed):D wil ik gaan branden geeft hij bij recorders alleen aan "image brander" terwijl ik 2 dvd stations heb ! E: en F:

:banghead: Hoe kan ik die erin / erbij zetten zodat ik kan gaan branden?:star:

Hoop dat iem mij kan helpen,mvg Katinka

Link naar bericht
Delen op andere sites

in de verkenner wel zichtbaar

maar inmiddals via de Dell helpdesk toch eindelijk gezien dat t helemaal géén brander was die ze me gestuurd hadden (vorige was stuk) ik had er speciaal nog naar gevraagd omdat er op het klepje van de huidige speler alleen maar "dvd" stond, maar ze garandeerde mij dat het de goede was.

´s morgens zeiden ze het is een probleem van Nero, dus bel die maar... heb ik gedaan, moest ik alles eraf en opnieuw via internet erop maar hielp natuurlijk niet heh :stupid:

Gisteravond radeloos weer naar Dell gebeld nu ging iemand wel meekijken in mijn pc en ja hoor verkeerde dvd station. dus helemaal niks mis met NERO ! Heeft me wel bijna 10Euro nero helpdesk gekost.

Nu stuurt Dell me alsnog de (hopelijk) goede dvd brander.

En dan...weer erinzetten en hopen dat ie meteen herkend word pfff ben inmiddels computerdeskundige:pcguru: Bedankt voor je reactie mvg Katinka

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   39.987
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Bertus33
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door CaptainRexCC
   Games die mijn PC makkelijk aankan, crashen na een willekeurige tijd met de error LiveKernelEvent 141. Dit zijn alle details in het crashreport:
   Problem Event Name:    LiveKernelEvent
   Code:    141
   Parameter 1:    ffff9c06041df010
   Parameter 2:    fffff80340d4c188
   Parameter 3:    0
   Parameter 4:    1ab0
   OS version:    10_0_19042
   Service Pack:    0_0
   Product:    256_1
   OS Version:    10.0.19042.2.0.0.256.48
   Locale ID:    1033
   Ik speel op een windows 10 pc die altijd up-to-date is, en mijn games zeggen vaak dat ik mijn videodrivers moet updaten, terwijl ik dat al de hele tijd doe. Ik heb dit probleem al drie jaar, kan iemand mij helpen?
  • Door Frans van wessel
   Geachte heer Karel ,
   Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
   Heeft u daar een oplossing voor ?
   Met vriendelijke groet,
   Frans v. Wessel
  • Door Kelly6695
   Laptop valt uit tijdens (snel)typen
    
   Ik had een probleem, ontstond uit het niets. Tijdens het (snel) typen viel me laptop ineens in slaapstand. Ik wist niet waardoor het kwam en het was echt super vervelend. Gezocht in Google naar oplossingen en niets kunnen vinden (in eerste instantie). Vandaar dat ik dit bericht ook plaats want ik heb de oplossing gevonden. 
    
   Tijdens een chatgesprek met Windows werd er gedacht aan een software probleem, we probeerde een aantal dingen maar niets hielp. Het moest dan wel een hardware probleem zijn. Ik heb nog een tijdje gezocht op Google en vond het artikel wat mij gered heeft van heel veel problemen en kosten. 
    
   Het bleek namelijk dat ik een magnetische armband droeg wat ervoor zorgde dat de slaapstand in de laptop werd geactiveerd. Armband afgedaan en probleem opgelost!
    
   Met dank aan: https://www.baswijdenes.com/portfolio/laptop-goes-to-sleep-while-typing/ 
    
   Ik wilde dit graag met jullie delen.
  • Door FabianJ
   Hallo,
    
   Sinds afgelopen weekend heb ik vaak op één dag meerdere blue screens, daarnaast ook dat mijn pc na 5 minuten vast loopt. Ook nadat ik heel windows 10 opnieuw heb geinstalleerd van mijn cd loopt hij hele tijd vast. Ik heb het idee dat het meer met de hardware nu te maken heeft dan met de software, aangezien ik nu 2 progamma's op mijn pc heb staan, Microsoft Edge en TotalAv (virusscanner). Ik heb heb enigszins een beetje kennis van computers, maar niet zo diep in deze fouten. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
    
   Met vriendelijke groet,
    
   Fabian
  • Door Wordvraag
   Goedemorgen,
    
   Allereerst hoop ik dat dit topic hier goed staat. Ik heb een vraag en ben onbekend hier. Als meisje heb ik niet zoveel verstand van computers, dus misschien kan iemand mij helpen. 
    
   Sinds enige tijd heb ik een nieuwe laptop, namelijk de Acer Swift. De laptop is super snel en bevalt goed, alleen Word loopt telkens vast. Zodra ik twee bestanden tegelijkertijd wil openen loopt hij vast, als ik een voorpagina wil toevoegen en als ik een plaatje wil plakken geeft hij iets aan met een ole-actie en dan doet hij het ook niet. Ik heb Word al opnieuw geïnstalleerd, maar dit mocht niet helpen. Kan iemand mij helpen?
    
   Alvast bedankt! 
    
   Groeten,
    
×
×
 • Nieuwe aanmaken...