Ga naar inhoud

oude inbox en documenten


Aanbevolen berichten


- Welk email progamma heb je voorheen gebruikt en welk gebruik je nu ?

- Waar had je uw emailbestanden en uw data bestanden voorheen opgeslagen ? Hopelijk toch niet op de onbereikbaar geworden Home systeempartitie ? Of is die ondertussen gewist ?

- Als de XP Home (partitie) niet werd gewist gebruik dan een Life CD (bv. Linux Ubuntu) om de PC op te starten en dan is de kans groot dat je die Home partitie kan bereiken.

- Heb je (in de afstellingen van je email-account) de optie gekozen om een copie van de inkomende bestanden te laten staan op de server van je provider ?

aangepast door Merel 469
Link naar bericht
Delen op andere sites

- Twee bestuurssytemen op dezelfde partitie installeren is zoeken om problemen.

Dan moet je de Pro versie verwijderen.

- Maar wat heb je juist gedaan bij de installatie ? Dat moet je toch zelf weten ?

Een "upgrade" zou normaal gezien het oude bestuursysteeem hebben vervangen

en de C:\ hebben gerbruikt. Een bijkomende "clean" instalatie vraagt op welke partitie je de installatie wil maken.

- Wat zie je als je gaat booten ? Wordt je een keuzemenu voorgeschoteld tussen 2 Windows installaties ? Normaal gezien (als je beschrijving enigszins klopt) moet de bootprocedure 2 bestuurssystemen vinden en die in het keuze menu voorstellen (men spreekt dan van dualboot) Is dat zo ?

- Zoek naar mappen genaamd "Windows" op al uw harde schijven. Als je er meerdere hebt in dezelfde map , dan moet je de laatste (Pro versie) wel verwijderen.

- Je zou dan terugkomen in de Windows Home omgeving. Maak dan een veiligheidscopie van wat er van je gegevns nog te vinden is.

- Voor Outlook kan je best eens naar "Help" gaan lezen. Daar staat alles uitgelegd over opgeslagen berichten en waar die te vinden zijn.

aangepast door Merel 469
Link naar bericht
Delen op andere sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...