Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


  Aanbevolen berichten


  het .doc bestand hoort u te openen met word, niet met powerpoint, dat is dus het probleem.

  als u wel word heeft klik dan eens met rechts op het bestandje en dan openen met, zoek dan word op.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Ja,nu komt er ,er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld enz. weet eigenlijk niet goed hoe dat in te stellen,alle andere berichten gaan wel.

  Nogmaals Bedankt.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  welke word gebruikt u hier voor?

  en onder welke word is het gemaakt?

  als u bijvoorbeeld word 2003 heeft en het word document dat u probeert te openen is gemaakt met word 2007 dan gaat dit niet lukken om te openen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast Willem

  Als een brief in Microsoft Word wordt opgemaakt, wordt deze met een doc extensie opgeslagen in mijn documenten. Normaal kan je dit bestand met Microsoft Word openen, mits dit programma op je PC staat. Indien je het niet met Word kan openen dan zou je op de site van Micropsoft moeten gaan kijken of daar iets hierover wordt vermeld. Bij mij weten kan Kladblok dit bestand ook openen. Verder zijn diverse conversie programma's op het net te vinden, die deze bestanden naar verschillende bestanden kan converteren

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dit kan misschien helpen.

  Nieuwe Office 2007 bestanden openen met Office 2003

  Office 2007 gebruikt een ander bestandsformaat dan Office 2003. Dit kan problemen geven wanneer je gegevens uitwisselt tussen Office gebruikers van de oudere en van de nieuwere versie.

  Met het compatibiliteitspakket van Microsoft Office kan je bestanden uit Office 2007-programma's openen en opslaan in oudere versies van Excel, PowerPoint en Word.

  Je kan dit pakket gratis downloaden op deze website van Microsoft : http://support.microsoft.com/kb/923505

  Je vindt er ook alle uitleg over installatie en gebruik van het pakket.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.287
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   pg
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door Emma Boschmans
    Wanneer ik in onderstaand document in een invulvak tekst wil typen lukt dit.
    Wil ik echter een titel wijzigen of de layout aanpassen krijg ik steeds de melding: 'u kunt deze wijziging niet aanbrengen omdat de selectie is vergrendeld'.
    Ik had het document echter graag aangepast aan mijn persoonlijke voorkeuren. Is er een manier om deze vergrendeling uit te schakelen? 
     
     

   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
   • Door Kelly6695
    Laptop valt uit tijdens (snel)typen
     
    Ik had een probleem, ontstond uit het niets. Tijdens het (snel) typen viel me laptop ineens in slaapstand. Ik wist niet waardoor het kwam en het was echt super vervelend. Gezocht in Google naar oplossingen en niets kunnen vinden (in eerste instantie). Vandaar dat ik dit bericht ook plaats want ik heb de oplossing gevonden. 
     
    Tijdens een chatgesprek met Windows werd er gedacht aan een software probleem, we probeerde een aantal dingen maar niets hielp. Het moest dan wel een hardware probleem zijn. Ik heb nog een tijdje gezocht op Google en vond het artikel wat mij gered heeft van heel veel problemen en kosten. 
     
    Het bleek namelijk dat ik een magnetische armband droeg wat ervoor zorgde dat de slaapstand in de laptop werd geactiveerd. Armband afgedaan en probleem opgelost!
     
    Met dank aan: https://www.baswijdenes.com/portfolio/laptop-goes-to-sleep-while-typing/ 
     
    Ik wilde dit graag met jullie delen.
   • Door Wordvraag
    Goedemorgen,
     
    Allereerst hoop ik dat dit topic hier goed staat. Ik heb een vraag en ben onbekend hier. Als meisje heb ik niet zoveel verstand van computers, dus misschien kan iemand mij helpen. 
     
    Sinds enige tijd heb ik een nieuwe laptop, namelijk de Acer Swift. De laptop is super snel en bevalt goed, alleen Word loopt telkens vast. Zodra ik twee bestanden tegelijkertijd wil openen loopt hij vast, als ik een voorpagina wil toevoegen en als ik een plaatje wil plakken geeft hij iets aan met een ole-actie en dan doet hij het ook niet. Ik heb Word al opnieuw geïnstalleerd, maar dit mocht niet helpen. Kan iemand mij helpen?
     
    Alvast bedankt! 
     
    Groeten,
     
   • Door Matthias Schepers
    hoi,
     
    ik weet niet of het normaal is maar als ik zie in mijn taakbeheer dan zie ik dat ik maar 9.5gb beschikbaar ram heb terwijl ik 16gb ram heb.
     
    specs:
    Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz
    System Memory 16 GB
    Graphics Chipset
    AMD Radeon R9 290 
    motherboard: msi z170a m5
     
    zou leuk zijn als iemand mij kan helpen
     
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.