Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Patrick1907

Adobe Flash player werkt niet

  Aanbevolen berichten

  Wie kan mij helpen?

  Als ik nu op internet een filmpje wil openen dan krijg ik de melding dat ik geen flash player of niet de juiste versie van flash player heb. Ik heb flash player nu meerdere malen geïnstalleerd en ik heb ook de functie "scripting-toestaan" bij de internetopties ingeschakeld. Computer al meerdere keren opnieuw opgestart. Het werkt nog steeds niet.

  Bij voorbaat dank.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


 • Topicstarter
 •    0

  Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Heb er al naar gezocht maar weet niet waar ik dat kan vinden. Maar ik denk 32 omdat hij voorheen wel werkte. Heb laatst een nieuwe gebruikersprofiel aangemaakt en sindsdien werkt het niet meer. Heb het nu tijdelijk opgelost door met firefox te browsen. En misschien wordt dat tijdelijk wel definitief. :-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Is Firefox beter dan Internet Explorer? Wie weet blijf ik er dan wel bij. :-)

  Ik ben de enige gebruiker op mijn laptop, maar ik kon laatst niet inloggen. Toen is er een nieuw gebruikersprofiel aangemaakt en sindsdien ben ik alles weer op z'n plek aan het zetten cq opnieuw aan het installeren. En sindsdien doet de flash player het niet meer. Maar als ik jou zo hoor kan ik beter bij firefox blijven?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Firefox is evengoed als Internet Explorer

  Misschien eens dit doen:

  Download HijackThis.

  Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

  Dubbelklik op HijackThis.msi

  Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

  HijackThis zal openen na het installeren.

  Klik op "Do a systemscan and save a logfile".

  Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

  Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Ik gebruik het al jaren naar alle tevredenheid moet ik toegeven dus JA ik zou Firefox blijven gebruiken.xD

  Het neemt uiteraard niet weg dat daarmee het probleem niet echt is opgelost.

  Voer zeker stegisoft zijn voorstel even uit.

  aangepast door Jean-Pierre

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.