Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
Kurtt

Powerpoint 2010 - Knippen in video's

  Aanbevolen berichten

  In Powerpoint 2010 is het mogelijk om IN POWERPOINT ZELF (!!!) video's te trimmen (knippen) en dat dan af te spelen in de presentatie. De procedure is erg eenvoudig.

  1. Open Powerpoint 2010

  2. Ga naar het tabblad Invoegen

  3. Kies achteraan het icoon "Video". Klik erop en kies "Video uit bestand"

  Kies je video bestand

  4. Je video wordt ingevoegd in Powerpoint.

  5. Rechtsklik nu op de ingevoegde video en kies "Video knippen"

  Je ziet nu een groen en een rood balkje. Het groene balkje is de begintrimmer en het rode is de eindtrimmer. Verplaats het groene balkje naar rechts en het rode balkje naar links om een selectie te maken op de video (zie afbeelding). Druk dan op OK. De video is geknipt en enkel het geknipte gedeelte wordt afgespeeld in de presentatie.

  post-484-1417704133,6826_thumb.jpg

  Deze tip werkt enkel in Powerpoint 2010 en niet in Powerpoint 2007.

  Auteur: kurtt

  aangepast door Kurtt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  heel interessant...wou net een topic plaatsen wat betreffende knippen van videobestanden.heb virtualdub geïnstalleerd,maar die geeft errors wat betreffende het knippen van mijn videobestanden.

  maar dit programma "powerpoint 2010" waar kan je dit downloaden? is het gratis?

  groeten anatool.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.