Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Thomas

Foutmeldingen in Internet explorer uitzetten

  Aanbevolen berichten

  Waarschijnlijk ben je ook weleens op een website geweest waar Internet Explorer een foutmelding geeft en vraagt of je wil beginnen met de foutopsporing.

  Internet Explorer

  Uiteraard heeft dat geen zin, omdat het uw website niet is. Je kunt deze foutmelding uitschakelen door in het menu te klikken op Extra, Internet-opties.

  Klik vervolgens op het tabblad Geavanceerd en zet een vinkje bij de optie Foutopsporing in scripts uitschakelen en klik op OK.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.