Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Yannick

GOOGLE Analytics

  Aanbevolen berichten

  Google Analytics is een dienst van Google Inc. die gedetailleerde statistieken over de gebruikers van een website aanbiedt. Het belangrijkste doel van deze dienst is om een webmaster de mogelijkheid te geven zijn reclamecampagnes te verbeteren met behulp van Google Analytics' analyses, waarmee men de herkomst van de bezoekers kan achterhalen, hoe lang iemand op de website is gebleven, enz.

  Vroeger was deze dienst van het bedrijf Urchin; in maart 2005 werd zij overgenomen door Google. Google heeft de dienst nu gratis gemaakt voor alle klanten.

  intro_small.jpg

  meld je nu aan

  [hide:4f3775e35e]http://www.google.com/analytics/images/intro_small.jpg[/hide:4f3775e35e]

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.