Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
aussie

PortableApps

Aanbevolen berichten

Onlangs las ik een artikel over PortableApps.com waar je verschillende programma's op een USB stick kan zetten zonder deze te installeren.

Deze kunnen dan vanop elke PC draaien.

Heeft daar iemand ervaring mee?

Normaal werk ik regelmatig met Flashpaper2 (Adobe), maar Vista ondersteunt dit programma niet. Dualboot zie ik niet zitten (géén echte kennis). Denkpiste om Flashpaper2 vanop de USB stick te gebruiken met XP op stick.... (of linux dit ondersteunt veel ik niet)

Misschien kunnen ook XP of Flashpaper2 vanop een gelijkaardige stick draaien. Na een bezoek een dé site kon ik dit nergens vinden.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste,

Sommige programma's kun je op een usb stick zetten en draaien ja :)

Maar, flashpaper zet een aantal waarden in het register. En dan kun je flashpaper dus niet op elke pc via de usb opstarten.

Je kunt proberen die waarden manueel in het register zetten, maar dat is nog een aardig gedoe. En je kunt het dan niet op elke pc opstarten ;)

Dus vrijwel onmogelijk...

Grtz

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    5

  Manueel in het register zetten lijkt me zeer moeilijk, en je raad het af. Ik dacht misschien te vervanging van Dualboot.

  Onlangs las ik daar een artikel van in het Chip magazine en wil dit toch even uit proberen. Of het veel zal worden gebruikt is iets anders.

  Bedankt voor uw snelle reactie.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Ik raad het af ja :) Ten eerst moet je ze vinden, of zelf een register bestand aanmaken. Hierbij heb je wel enige kennis nodig.

  Misschien komt er nog een nieuwe vista-compatibeol versie uit, laten we dat hopen :D

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...