Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
fluppe

iStar software op Maxell usb stick

  Aanbevolen berichten

  Heb enkele weken terug een Maxell-USB stick aangekocht van 8 gb. Deze werkte perfect. Helaas heb ik deze geformatteerd en nu heeft hij maar 75,8 MB aan in plaats van de 8GB. Het programma Istar stond er ook op en zou dat misschien er mee te maken hebben dat ik nu dat probleem voorheb?

  Bestaat er geen mogelijkheid om deze stick terug in zijn originele toestand te plaatsen? Of kan ik terug het programmatje Istar ergens downloaden?

  Ik zou jullie ontzettend dankbaar zijn indien er een oplossing zou bestaan voor mijn probleem.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hebt je als Fat32 geformateerd.

  Dus usb-stick in de usb en dan verkenner naar de usb-stick gaan en daar op klikken en dan formateren met de rechtermuisknop.

  Bedoeld je misschien Ishtar?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Heb inderdaad de Usb stick geformateerd zozls je zegt en dit zelfs met nog enkele verschillende andere tools. Er word enkel de 75 mb geformateerd en de andere partie op de stick ( meer dan 7 gb ) word niet eens herkend. Zou komen omdat ik het programmatje iStar dat op die kleine partitie stond verwijderd heb tijdens het formateren.

  Daarom zou ik graag ergens het programmatje ergens kunnen vinden om zodoende het terug te plaatsen op de stick en zo misschien terug aan de verborgen partitie kom.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hallo Fluppe,

  mocht de download die stegisoft je aanraadt niets opleveren, dan kan ik je enkel adviseren om contact op te nemen met Maxell zelf, teneinde iStar.exe te bekomen.

  Dat kan via dit e-mailadres op onderstaande link.

  Meer info aangaande contactopname met Maxell vind je hier : ( *Maxell ) .

  Succes !

  aangepast door stegisoft
  Emailadres verwijdert wegens mogelijke spam

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Dag,

  Alvast bedankt voor helpen. De download-link die stigisoft aangaf, wel dat is inderdaad dat programmatje die ik nodig heb. Helaas als ik het download komt er enkel de afbeelding te voorschijn maar kan ik de tools van het programma zelf niet uitvoeren. Doe ik iets mis of is de download niet volledig misschien?? Toch alvast bedankt voor de reacties.

  Fluppe.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hebt je 4 bestanden kunnen uitpakken.

  Zo ja probeer eens met HPUSBFW_2.2.3_MASTER.exe maar wel opletten dat je de juiste usb-stick kies !!!!

  Dan hebt je ook nog Fat32Formatter.exe

  SP27608.exe is een installatie maar wat dat precies inhoud weet ik niet.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.