Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Yammaski

Email printen zonder kop- en voettekst in Windows Live Mail

  Aanbevolen berichten

  Hoe print je emails zonder kop- en voettekst in Windows Live Mail ?

  Ik ben hier al enkele maanden naar op zoek, maar nergens heeft iemand er een antwoord op. Ook niet op de forums van Microsoft. Ze staan er op ... dus moet je ze er ook kunnen afhalen denk ik.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Alles selecteren en dan Ctrl+P werkt niet. Je kan dan wel gewoon op het printericoontje klikken en kiezen voor selectie ...

  maar kop- en voettekst blijven.

  Dan nog erbij dat mijn koptekst verkeerd is, nl.: b1agina 1 van 1 ipv pagina 1 van 1

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.