Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


  Aanbevolen berichten

  Hallo idereen,

  Graag had ik twee drukknopjes gehad in mijn excelblad maar weet niet hoe dit werkt laat staan welke formule het is. Is er iemand die dit wel kan en hoe ik het moet doen, ikben overal gaan navragen en zoeken maar vind geen antwoord. In bijlage zie je wat ik wil.

  Alvast bedankt :hmpf:[ATTACH]9492[/ATTACH]

  Drukknopje.xlsx

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


 • Topicstarter
 •    0

  nee, toch niet, Bucky, want dat krijg ik niet open met zip, daarom op deze forum.

  Bedankt voor de reactie

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Hallo kweezie wabbit, dat is het! Nu nog uitzoeken waar ik dat knopje vind in excel 2003 en hoe het in elkaar steken.

  Nog maals bedankt.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  cowboy,

  Als je op het Officeforum een .xlsx wilt opslaan, komt er achter de bestandsnaam geen extensie te staan. Als je nu achter de bestandnaam .xlsx zet, kun je het gewoon opslaan.

  Het is ietwat omslachtig.....maar toch.;-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    38.984
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   Sven Onderbeke
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
   • Door Kelly6695
    Laptop valt uit tijdens (snel)typen
     
    Ik had een probleem, ontstond uit het niets. Tijdens het (snel) typen viel me laptop ineens in slaapstand. Ik wist niet waardoor het kwam en het was echt super vervelend. Gezocht in Google naar oplossingen en niets kunnen vinden (in eerste instantie). Vandaar dat ik dit bericht ook plaats want ik heb de oplossing gevonden. 
     
    Tijdens een chatgesprek met Windows werd er gedacht aan een software probleem, we probeerde een aantal dingen maar niets hielp. Het moest dan wel een hardware probleem zijn. Ik heb nog een tijdje gezocht op Google en vond het artikel wat mij gered heeft van heel veel problemen en kosten. 
     
    Het bleek namelijk dat ik een magnetische armband droeg wat ervoor zorgde dat de slaapstand in de laptop werd geactiveerd. Armband afgedaan en probleem opgelost!
     
    Met dank aan: https://www.baswijdenes.com/portfolio/laptop-goes-to-sleep-while-typing/ 
     
    Ik wilde dit graag met jullie delen.
   • Door Piene
    Hoi allemaal!!
     
    Om documenten te sorteren, doen ik dit adhv bepaalde gegevens (weeknr, datum, uur, (on)even week, feestdag). Zo komen we tot 5 gesorteerde stapels (A,B,C,D,E) . Mijn formule is bijna klaar, alleen kom ik niet tot de stapels D en E in de kolom "Stapels?"🧐. Ik vermoed dat het gaat om de positie waarin bepaalde geneste IF functies staan... De stapel waarvan het weekend WAAR is (zie roze cellen) zou voor cel F2 stapel E moeten zijn, voor cel F4, stapel D, voor cel F9 is dit stapel E en voor cel F11 is dit stapel E. Zou iemand me kunnen helpen en aangeven waar het verkeerd is gelopen? 
     
    In bijlage mijn probeersel 😕
     
    Bedankt alvast voor jullie feedback! 🤓
     
     
    Grtjs Piene
     
     
    Documentenvragenbak.xlsx
   • Door Piene
    Hallo
     
    Bij het opmaken van een oefening ben ik vastgelopen op volgende :
     
    Iedere week worden stapels met documenten gecontroleerd. Ieder document heeft een registratie van de week waarin dit werd opgemaakt, de dag en het uur.
    De documenten moeten verdeeld worden in 5 stapels, naargelang het uur het document werd opgemaakt en of het in een even week of oneven week werd opgemaakt.
    Document A werd opgemaakt in week 23 op dag 6 om 09:35. In welke stapelnummer moet dit document terecht komen? --> dit werd in een oneven week opgemaakt, tussen 8u en 20u op een weekenddag --> in Stapel 5. Mocht dit in week 24 zijn, zou het document bij stapel 4 horen. Mocht dit op dag 4 zijn in week 23, zou dit bij stapel 1 horen.
     
    Ik vermoed dat ik een genestelde IF(AND(OR zal moeten gebruiken, maar ik loop er telkens op vast. de weekends zijn reeds bepaald, alsook de even/oneven weken. 
     
    Zou iemand zijn/haar kennis kunnen delen en me leren hoe ik dit best oplos?  Liefst met formules (geen VBA). In bijlage mijn oefening..
     
     
    Bedankt alvast op voorhand!
     
     
    Grtjs Piene
    oefening stapelen.xlsx
   • Door Wordvraag
    Goedemorgen,
     
    Allereerst hoop ik dat dit topic hier goed staat. Ik heb een vraag en ben onbekend hier. Als meisje heb ik niet zoveel verstand van computers, dus misschien kan iemand mij helpen. 
     
    Sinds enige tijd heb ik een nieuwe laptop, namelijk de Acer Swift. De laptop is super snel en bevalt goed, alleen Word loopt telkens vast. Zodra ik twee bestanden tegelijkertijd wil openen loopt hij vast, als ik een voorpagina wil toevoegen en als ik een plaatje wil plakken geeft hij iets aan met een ole-actie en dan doet hij het ook niet. Ik heb Word al opnieuw geïnstalleerd, maar dit mocht niet helpen. Kan iemand mij helpen?
     
    Alvast bedankt! 
     
    Groeten,
     
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.