Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
aageema

Zip bestand wordt wel gedownload doch niet juist geopend

  Aanbevolen berichten

  Op website ZdNet het bestand 7 pdf printer 7.1.0.1262 gedownload. Echter als het zip gestand gedownload is en daarna geopend wordt verschijnt op het scherm een zwart vierkant met daarin de tekst"ongeldige afbeelding" Heb in Config/internet/programma. s gesnuffeld en zag dat Zip in picasa viewer geopend wordt. Ook ander Zip bestanden eindigen op deze wijze. Kan een Zip bestand dus niet installeren op de Pc

  m.vr.gr

  ageertsema

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.