Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
joske47

systeempictogrammen verdwijnen in systeemvak

  Aanbevolen berichten

  Mijn powerpictogram is niet meer te activeren in de werkbalk. Als ik op het kleine driehoekje klik in mijn werkbalk en dan kies voor aanpassen zie ik een scherm met de mogelijkheid om de systeempictogrammen in of-uitschakelen.

  Wanneer ik hier op klik kom ik in een scherm om de systeempictogrammen in of uit te schakelen.:hmpf::hmmmm:

  Echter het pictogram Energie blijft grijs. Wie kan mij helpen met dit probleem?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als je onderaan in het icons vak op "customize" (aanpassen in het nederlands vermoed ik;-)), dan kan je per icoon instellen hoe ze werken. Onderaan ket kader met de lijst staat "Zet iconen aan of uit" (of iets dergelijks, ik gebruik Engels OS). Ik vermoed dat het icoon in kwestie "af" staat.

  mvg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je moet beneden langs je klok op het naarboven gericht pijltje klikken.

  Daar kies je aanpassen.

  post-23245-1417704470,6338_thumb.png

  Dan krijg je een scherm waar je de instellingen kan aanpassen.

  post-23245-1417704470,6736_thumb.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.