Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
fred delestrez

USB rechtreeks in TV

  Aanbevolen berichten

  Hoe moet de extensie van mijn fotopresentaties (gemaakt bv met Magix, Elelements, Premiere, ACDSee, Psg, PTE)er uitzien om zonder dat er een brandprogramma aan te pas komt DIRECT te kunnen afspelen op TV.

  *mpeg2, *Vob DVD Movies en *Avi komen in aanmerking denk ik dan..

  Maar mijn vraag is evenzeer welke TV'S kunnen dit..ik denk aan Samsung UE46D6530 ..zijn er mensen die hierin enige ervaring hebben ?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Dat is helaas niet met 100% zekerheid te zeggen...er is ook niet meteen iets over terug te vinden in de handleiding (klik er op).

  Wil je graag die zekerheid voor dat je het toestel aankoopt : zet een presentatie op een stick, neem die mee naar de winkel en plug hem ter plaatse in.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Bedankt Asus, hier kan ik al rekening mee houden..ik wil geen tweede "miskoop" doen..ik heb al een DVDspeler-recorder die vraagt naar Avi's , maar geconteerde wmv en PowerPoint to Avi accepteert hij niet...foto's bewerkt op PC toont hij niet op TV ...en ga zo maar door

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dan neem je zeker best een USB-stick met een presentatie mee...een gemotiveerde verkoper zal je dan graag met raad en daad bijstaan, zeker als ie op commissie werkt... ;-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hoi fred delestrez,

  als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

  Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen… ;-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.