Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Roessinkje

Nieuwe game laptop kopen

  Aanbevolen berichten

  Hallo mensen van het forum,

  Ik weet niet of ik de goeie categorie heb gekozen maar deze leek me toepasselijk.

  Ik wil graag een game laptop aanschaffen omdat mijn destkop verouderd en ik speel ook vaak op LAN party's dus is het handig als ik een goeie sterke laptop heb. Daar had ik een paar vragen over. Al weet ik jullie antwoord eigenlijk al: "koop een destkop".
  tongue.giftongue.gif

  Ik heb een ruim budget dus de prijs maakt niet veel uit (niet te gek natuurlijk!). Ik heb wel paar verschillende laptops bekeken zoals alienware maar die vind ik wat overpriced en ik weet zeker dat er wel een paar betere laptops zijn die wat minder bekend/duur zijn. Alleen weet ik niet welke.

  Ik speel over het algemeen veel World of Warcraft maar ik vind spellen zoals crysis en battlefield ook wel gaaf. En daar bedoel ik mee high graphics etc. Voor de rest hoef ik de laptop niet te gebruiken voor films of andere dingen. Vooral alleen gaming!

  Groeten Tommas,

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hoi Roessinkje,

  welkom op PCH... ;-)

  Ik heb je topic verplaatst naar aankoop- en verkoopadvieszone zodat je sneller geholpen wordt.

  Neen, ik adviseer je geen desktop...normaliter adviseer ik een PS3 als ultiem game-toestel...:D

  Als je hier klikt ga je al aardig wat info vinden...maar ik vrees er voor dat als je echt een laptop wil om te gamen, dat je zowiezo in dezelfde prijsklasse als de Alienware gaat terecht komen.

  Verdere tips laat ik over aan onze adviseurs en andere leden...:top:

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  je zou hier eens tussen kunnen kijken azerty

  als je me ongeveer een budget geeft dan zal ik zelf ook eens kijken of ik wat zie.

  wat ook belangrijk is om een scherm formaat te kiezen, dit kan namelijk van invloed zijn op zowel de prijs als de inhoud.

  @asus

  er zit trouwens nog wel een klein verschil tussen alienware prijskaartje en die van andere verkopers, dit omdat alienware van alles aan de laptop aanpast zoals uiterlijk en ook de hardware sommige delen maken ze namelijk zelf.

  alienware begind bij een prijs van 900 euro ongeveer en eindigt ergens bij de 4000 en dit heeft roessinkje denk ik niet nodig.

  aangepast door bergkid

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  alienware begind bij een prijs van 900 euro ongeveer en eindigt ergens bij de 4000 en dit heeft roessinkje denk ik niet nodig.

  Klopt...Roessinkje gaf ook enkel een merk op, geen bedrag.

  De laptops uit je link zitten qua beginbudget trouwens op hetzelfde niveau...wat betreft minimum te voorzien budget is er dus geen Eurootje verschil... ;-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hallo Roessinkje,

  Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

  Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.