Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten


Kan je het onderstaande uitvoeren ?...

Download en installeer Speccy.

Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

speccy.png

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.

Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.

Link naar reactie
Delen op andere sites


De aanbevolen upgrade voor jouw HP is 2GB RAM (2 x 1GB)...alle info vind je hier, bestellen kan uiteraard op diverse sites.

Dit volstaat voor Windows XP...als je het onderste uit de kan wil halen is een upgrade naar 4GB RAM mogelijk.

Aangezien je met een 32-bit Windows versie werkt, gaat er steeds maximaal 3.2GB RAM herkend worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ok bedankt

---------- Post toegevoegd om 20:02 ---------- Vorige post was om 20:00 ----------

maakt het niet uit welk type?

---------- Post toegevoegd om 20:03 ---------- Vorige post was om 20:02 ----------

ok het is het goede type ik heb het gzn, maar wel wat duur

---------- Post toegevoegd om 20:04 ---------- Vorige post was om 20:03 ----------

*gezien

---------- Post toegevoegd om 20:06 ---------- Vorige post was om 20:04 ----------

kan ik ook eentje van 1 gb kopen en er bij steken of is het beter te vervangen door 2X1 gb?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meestal wordt het bijkomende latje probleemloos herkend, maar ik maakte (uitzonderlijk) al mee dat twee verschillende merken niet werden herkend.

Wil je geen risico op dergelijke scenario's : laat het latje door de PC-boer plaatsen, anders bestaat (in geval van worst-case-scenario) de mogelijkheid dat je een extra latje dient aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik ben zo vrij geweest van je topic eventjes opnieuw te openen, dit naar aanleiding van een privé-berichtje dat ik ontving van Beerke10.

Eigenlijk ben je op dit moment ruim voldoende voorzien van RAM-geheugen om je XP soepel te laten draaien.

Ik heb je vraag puur rationeel bekeken en deze beantwoord, maar als blijkt dat jouw 1GB RAM momenteel niet voldoet, dan loont het inderdaad zoals Beerke10 (hij krijgt hier alle eer :-) ) me liet weten misschien wel de moeite om eens naar de dieper liggende oorzaken te gaan zoeken : het opruimen van je systeem, snoeien in de programma's die opstarten en een eventuele check naar ongewenste bezoekers.

Als je hier ondersteuning en tips in wenst : graag een seintje !...:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja 1 gb is eigelijk genoeg. ik vind het zo raar dat mijn processor redelijk lawaai maakt, heel snelle tik geluiden(als hij wat zwaardere programmas moet openen) maar dat is denk ik normaal (: gy komt ook uit 2004 dus. ik zou inderdaad wel wat informatie willen voor mijn pc, u zij dat je kan dan doen.

alvast bedankt

---------- Post toegevoegd om 10:28 ---------- Vorige post was om 10:22 ----------

hij is bijna even snel als surfen op het internet, eigelijk zou ik wat meer een game pc er willen van maken , maar geen beest. gwn standaard waarden, voor redelijke simpele spellen als need for speed. ik heb al gekeken voor een grafische kaart. eigenlijk zou ik gewoon mijn ram moeten uitbreiden en grafische kaart insteken, eventueel een harde schijf maar ik denk dat ik geen connectie heb op mijn toetsenbord voor al mijn bestanden(windows ook) over te zetten dus dat hoeft niet echt, mijn budget is niet zoveel dus lieft ram geheugen dat niet echt veel kost en dan de rest

Link naar reactie
Delen op andere sites

We bevinden ons op dit moment in de Aan- en verkoopadvies zone...het lijkt me aangewezen dat je een nieuw topic opent (bijvoorbeeld : pc grondig opruimen) in het Windows-subforum.

Daar kunnen we dan van start gaan met een HijackThis-logje.

eigelijk zou ik wat meer een game pc er willen van maken , maar geen beest. gwn standaard waarden, voor redelijke simpele spellen als need for speed. ik heb al gekeken voor een grafische kaart. eigenlijk zou ik gewoon mijn ram moeten uitbreiden en grafische kaart insteken, eventueel een harde schijf maar ik denk dat ik geen connectie heb op mijn toetsenbord voor al mijn bestanden(windows ook) over te zetten dus dat hoeft niet echt, mijn budget is niet zoveel dus lieft ram geheugen dat niet echt veel kost en dan de rest

Da's weer een andere invalshoek... ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.193
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Fraussen Daniel
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door Jasper
   Goedemorgen Forumleden, 
    
   Voor mijn fotografie hobby ben ik opzoek naar een Laptop die ik kan gebruiken voor Lightroom en Photoshop. 
    
   Waarvoor heb je een laptop nodig? - Lightroom, Photoshop en uiteraard de standaard (browsen, mailen, Excel, Word, Etc.) Wat is mijn budget? - Ik hoop rond de €1500 te blijven. Indien aan te raden kan het budget omhoog.  Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? - Geen voorkeur voor een bepaald merk. Voor mijn werk gebruik ik een HP. Ik heb geen ervaring met Apple en ben dus huiverig om een macbook aan te schaffen. Indien dit echt veel beter is hoor ik het graag.  Heb ik al die nieuwe functies nodig? - 2 in 1 is niet nodig. Het gaat er om dat de laptop de foto's snel verwerkt/aanpast. Tevens zal er genoeg opslagruimte moeten zijn. En de schermkwaliteit is uiteraard belangrijk om de foto's goed weer te geven.  Welke schermgrootte heb ik in gedachten?  Mijn voorkeur ligt rond de 15 inch. Voor mijn werk heb ik een 17 inch laptop. Deze is vrij groot en vooral ook zwaar. Ik wil de laptop namelijk ook mee kunnen nemen op reis etc.  Heb ik nog randapparatuur nodig? - In de toekomst wil ik een 4K scherm kopen voor thuis. Deze wil ik dan gebruiken als hoofdscherm voor de laptop. Dit scherm moet dan goed geschikt zijn voor fotoweergave. (kleurecht) Heb ik nog overige specifieke wensen? - Omdat de laptop veel mee zal gaan op trips is gewicht belangrijk. De laptop die ik voor het werk gebruik gaat maar maximaal 2 uur mee op zijn accu. Dit zie ik graag langer. Tevens zoek ik een laptop die een aantal jaar mee zal kunnen gaan. Liever nu wat duurder maar meer kwaliteit.  Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? - Ik woon in Nederland.   
   Ik hoor graag van jullie 
  • Door Mees van Hooijdonk
   Ik heb keuze uit 2 computers. In de ene zit een i3 4150 en een Nvidia GeForce GTX 745. En in de andere een i5 4590 en een Nvidia 210. Ik gebruik mijn computer voor gamen en muziek maken. Welke computer moet ik kiezen??
  • Door jmn
   Hallo,
    
   Mijn laptop kan meestentijds niet zonder netvoeding draaien.
   De accu is gewoon vol, althans dat geeft ie aan.
   Soms lukt het even, maar dan valt hij daarna ineens weer uit. Op een manier zoals door oververhitting of kortsluiting.
    
   Me lijkt dat er iets is in stroomvoorziening vanaf de accu, omdat hij het met adapter wel gewoon doet.
   Maar hoe controleer ik dat? Ik heb 'm al opengeschroefd, maar er was niks bijzonders te zien. Dat is natuurlijk vaak zo...
    
   Hoe kan ik bijv. controleren of de accu nog goed is? Is daar software voor, of moet dat echt met externe meetapparatuur?
    
   Het betreft een Asus R540U.
   Ben benieuwd.
    
   Groeten,
   Johan Nijsse
  • Door m.ramtin
   Goedemiddag,
   Mijn laptop loopt elke keer helemaal vast. Zelfs mijn muis beweegt dan niet meer en ik weet niet hoe ik dit probleem op kan lossen?
   Ik gebruik een Dell Latitude E6540 met windows 10.
   Ik heb mijn laptop al geupdate, maar dat heeft helaas niet geholpen.
    
  • Door dreivilo47
   Op m'n laptop (Windows 10 Home) krijg ik de volgende melding na een Windows Update: Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1903 - fout 0xc1900223
    
   Via services.msc heb ik de service "Windows Update" gestopt, daarna de map "C:\Windows\SoftwareDistribution" leeggemaakt, het bestand "C:\Windows\WindowsUpdate.log" verwijderd en als laatst de service terug opgestart.  Dit biedt geen oplossing voor bovenstaand probleem.
    
   Heeft iemand een oplossing?
    
   Alvast op voorhand bedankt voor jullie tijd en moeite.  En voor ik het vergeet...  Beste wensen en een goede gezondheid voor 2020!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...