Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
aageema

Internet Explorer!

  Aanbevolen berichten

  Ik gebruik Internet Explorer nooit!!! (altijd firefox) Als ik met CCleaner ga opschonen zijn er wel altijd bestanden te verwijderen.

  bv cache miniaturen, index dat bestanden, tijdelijke internet bestanden, geschiedenis. Hoe kan dit?

  m.vr.gr Aaggema

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Is mijn vraag niet goed begrepen? Hoe kan het dat CCleaner gebruikte bestanden wil wissen in Internet explorer terwijl ik deze browser nooit gebruik?? Implementatie misschien van IE in Windows Vista?? Ik weet dat ik de vinkjes in CCleaner kan weghalen. Ik vind het alleen vreemd dat er bestanden van IE gegenereerd worden om gewist te worden! Het is dus niet zozeer een probleem als wel het niet begrijpen van dit gegeven.

  met vr.gr.

  aageema

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.