Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

hallo allemaal ,ik film met een zaptub cameraatje op mijn koersfiets ,alles ok tot ik het filmpje op you tube zet die zetten dat om naar 4/3 formaat (of is het 3/4?) ik film in 16/9 en kan dat niet wijzigen,nu lijken door dat omzetten van you tube de mensen kleiner en vooral dikker! hoe kan ik dit oplossen?? groeten eric

Link naar bericht
Delen op andere sites

ik heb mij slecht uitgedrukt denk ik, de film is reeds in 16/9 maar als ik die op you tube zet veranderen die het 16/9 formaat naar 4/3! en worden de mensen in de film kleiner en dikker ,dit gebeurd ook als ik de film zelf omzet naar 4/3,dus mijn vraag is wat ik daar kan aandoen? grtjs eric

Link naar bericht
Delen op andere sites

Hier zijn een aantal zaken die je zou kunnen proberen:

 • Gebruik je een .avi 16:9 formaat. Schrijf dan in de label box op YouTube yt:stretch=16:9
 • Converteer je video naar een .mov bestand. Hoe dan ook blijkt Youtube problemen te hebben met 16:9 .avi bestanden.
 • Converteer je video naar 1024x576 met vierkante pixels alvorens je deze opload op YouTube.
 • Converteer je video naar 640X360 met vierkante pixels alvorens je deze opload op YouTube

Bovenstaande tips zijn afkomstig van gelezen discussies op het internet. Er blijkt nog veel onduidelijkheid en discussie te bestaan over widescreen (16:9) en YouTube.

Laat even weten als een van deze tips voor jou werkt :top:

Link naar bericht
Delen op andere sites

wel niets helpt mov bestand geeft het zelfde resultaat ,de resolutie aanpassen helpt ook niet ,labelbox niet gevonden ik upload direct met live moviemaker ,heb de film ook rechtstreeks met youtube geupload en daar bewerkt ,zelfde resultaat kleine dikkertjes

ik denk dat ik een nieuw cameraatje ga kopen met meer mogelijkheden .

bedankt en groetjes

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   39.935
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  souchi
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door CaptainRexCC
   Games die mijn PC makkelijk aankan, crashen na een willekeurige tijd met de error LiveKernelEvent 141. Dit zijn alle details in het crashreport:
   Problem Event Name:    LiveKernelEvent
   Code:    141
   Parameter 1:    ffff9c06041df010
   Parameter 2:    fffff80340d4c188
   Parameter 3:    0
   Parameter 4:    1ab0
   OS version:    10_0_19042
   Service Pack:    0_0
   Product:    256_1
   OS Version:    10.0.19042.2.0.0.256.48
   Locale ID:    1033
   Ik speel op een windows 10 pc die altijd up-to-date is, en mijn games zeggen vaak dat ik mijn videodrivers moet updaten, terwijl ik dat al de hele tijd doe. Ik heb dit probleem al drie jaar, kan iemand mij helpen?
  • Door pboyden
   Hallo,
    
   Ik gebruik een Lenovo Yoga 530 en een chromecast om mijn scherm te projecteren op een televisietoestel. Maar als ik mijn scherm en geluid deel, dan speelt het geluid zich ook af op mijn laptop met een versnelling van ongeveer 1 seconde. Dit is vrij storend. Hoe kan ik het geluid op mijn laptop uitschakelen en wel laten spelen op het televisiescherm? (Zoals eigenlijk een fysieke HMDI-kabel werkt, waarbij het geluid enkel op de televisie wordt afgespeeld).
    
   Alvast bedankt,
    
   Pieter 
  • Door LucasDMS
   Ik heb in zomer 2018 mijn eerst computer in elkaar gezet toen ik verschillende games begon te downloaden en te spelen kwam ik er achter dat bij verschillende spellen ik de voice chat niet kon horen of gebruiken bij games zoals: csgo en league of legends werk mijn microfoon perfect zonder enige problemen maar bij andere games zoals rainbow six siege en overwatch kan ik mijn teamgenoten niet horen of mee praten ik heb meerde oplossingen gezocht maar geen een heeft gewerkt vreemd genoeg als ik mijn headset in mijn hoofd beeldscherm steek kan ik opeens de voice chat zonder moeite gebruiken ik vroeg me af of een van jullie mij kon helpen alvast bedankt.
  • Door Mike9090
   Normaal als je een koptelefoon in je pc doet komt er bij geluid dat je speakers of koptelefoon kan gebruiken en per apparaat je geluidsniveau kan aanpassen. Bij mij staat er geen koptelefoon als ik mijn koptelefoon aansluit maar het geluid speelt wel door de koptelefoon. Als ik mijn geluid op 0 zet en dan mijn koptelefoon er in doe blijft hij op 0 en moet ik hem naar 100 zetten en als ik hem er uit haal weer naar 0 omdat ik mijn speakers niet wil gebruiken. 
  • Door Mike9090
   Ik had al eerder dit probleem en toen had ik ook een post gemaakt en toen moest ik naar apparaatbeheer en dan mijn geluidsapparaten verwijderen. Dan als ik mijn laptop opnieuw opstartte had ik weer geluid omdat hij die apparaten opnieuw installeerde. Ik heb dit nu al 10 keer gedaan maar het werkt niet meer. In mijn volume mixer staat alles op honderd en niks is gemute. Het groene balkje voor het geluid komt ook helemaal omhoog maar ik hoor niks. 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...