Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
dodgeboy

een filmpje op you tube

  Aanbevolen berichten

  hallo allemaal ,ik film met een zaptub cameraatje op mijn koersfiets ,alles ok tot ik het filmpje op you tube zet die zetten dat om naar 4/3 formaat (of is het 3/4?) ik film in 16/9 en kan dat niet wijzigen,nu lijken door dat omzetten van you tube de mensen kleiner en vooral dikker! hoe kan ik dit oplossen?? groeten eric

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hallo Eric,

  Je kan de video eerst inladen in Windows Movie Maker. Bij instellingen kan je de verhoudingen wijzigen naar 16:9 en het bestand opnieuw opslaan.

  Wanneer je deze video upload naar Youtube zou die in de juiste verhouding moeten zijn...

  Groet,

  Mako

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  ik heb mij slecht uitgedrukt denk ik, de film is reeds in 16/9 maar als ik die op you tube zet veranderen die het 16/9 formaat naar 4/3! en worden de mensen in de film kleiner en dikker ,dit gebeurd ook als ik de film zelf omzet naar 4/3,dus mijn vraag is wat ik daar kan aandoen? grtjs eric

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hier zijn een aantal zaken die je zou kunnen proberen:

  • Gebruik je een .avi 16:9 formaat. Schrijf dan in de label box op YouTube yt:stretch=16:9
  • Converteer je video naar een .mov bestand. Hoe dan ook blijkt Youtube problemen te hebben met 16:9 .avi bestanden.
  • Converteer je video naar 1024x576 met vierkante pixels alvorens je deze opload op YouTube.
  • Converteer je video naar 640X360 met vierkante pixels alvorens je deze opload op YouTube

  Bovenstaande tips zijn afkomstig van gelezen discussies op het internet. Er blijkt nog veel onduidelijkheid en discussie te bestaan over widescreen (16:9) en YouTube.

  Laat even weten als een van deze tips voor jou werkt :top:

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  wel niets helpt mov bestand geeft het zelfde resultaat ,de resolutie aanpassen helpt ook niet ,labelbox niet gevonden ik upload direct met live moviemaker ,heb de film ook rechtstreeks met youtube geupload en daar bewerkt ,zelfde resultaat kleine dikkertjes

  ik denk dat ik een nieuw cameraatje ga kopen met meer mogelijkheden .

  bedankt en groetjes

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.241
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   Niels Styns
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door LucasDMS
    Ik heb in zomer 2018 mijn eerst computer in elkaar gezet toen ik verschillende games begon te downloaden en te spelen kwam ik er achter dat bij verschillende spellen ik de voice chat niet kon horen of gebruiken bij games zoals: csgo en league of legends werk mijn microfoon perfect zonder enige problemen maar bij andere games zoals rainbow six siege en overwatch kan ik mijn teamgenoten niet horen of mee praten ik heb meerde oplossingen gezocht maar geen een heeft gewerkt vreemd genoeg als ik mijn headset in mijn hoofd beeldscherm steek kan ik opeens de voice chat zonder moeite gebruiken ik vroeg me af of een van jullie mij kon helpen alvast bedankt.
   • Door Mike9090
    Normaal als je een koptelefoon in je pc doet komt er bij geluid dat je speakers of koptelefoon kan gebruiken en per apparaat je geluidsniveau kan aanpassen. Bij mij staat er geen koptelefoon als ik mijn koptelefoon aansluit maar het geluid speelt wel door de koptelefoon. Als ik mijn geluid op 0 zet en dan mijn koptelefoon er in doe blijft hij op 0 en moet ik hem naar 100 zetten en als ik hem er uit haal weer naar 0 omdat ik mijn speakers niet wil gebruiken. 
   • Door Mike9090
    Ik had al eerder dit probleem en toen had ik ook een post gemaakt en toen moest ik naar apparaatbeheer en dan mijn geluidsapparaten verwijderen. Dan als ik mijn laptop opnieuw opstartte had ik weer geluid omdat hij die apparaten opnieuw installeerde. Ik heb dit nu al 10 keer gedaan maar het werkt niet meer. In mijn volume mixer staat alles op honderd en niks is gemute. Het groene balkje voor het geluid komt ook helemaal omhoog maar ik hoor niks. 
   • Door Mike9090
    Ik deed een paar weken niks met mijn microfoon en nu wou ik bellen met een paar vrienden op discord en nu is mijn microfoon input niet meer van mijn microfoon maar mijn desktop geluid (youtube videos, notificaties, elke andere site of vorm van geluid). Ik heb geprobeerd om in apparaatbeheer te gaan en mijn microfoonprogramma's te verwijderen en weer te downloaden, net zoals als mijn geluid het niet doet. Dat werkte niks. Verder heb ik andere dingen opgezocht maar die werkten niet.

   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.