Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


  Aanbevolen berichten

  met welk programma kan ik best mijn video bestanden van mijn handycam , met opslagmedium mini dvds, over zetten naar mijn computer om ze daarna te kunnen bewerken met MAGIX Video deluxe MX Plus Speciale Editie

  mvg

  tomtom700

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als je de camera aan je pc kan aansluiten met usb of firewire wordt de camera getoond als een externe (verwisselbare) schijf en kan je de bestanden gewoon slepen naar de gewenste lokatie op je pc.

  Je kan ze dan misscien ook rechtstreeks van de camera importeren in MAGIX Video deluxe.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  ik kan mijn camera aansluiten via usb maar als ik magix video de luxe open vind hij mijn camera , met mijn nieuwe camera onlangs gekocht gaat dat via play memories home met die oude camera kon ik de beelden overztetten met picture motion brouwers, maar die installatiecd vind ik nergens meer kan dat wel downloaden maar dan vraagt men naar sony picture utillitys, ik vind dat nergens op internet het zijn allemaal upgrades

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je moet de camera aansluiten via USB, dan ga je naar je verkenner en open je de inhoud van je camera (wordt weergegeven als externe schijf).

  Dan sleep je de video('s) naar een gewenste map.

  Verwijder dan je camera.

  Open erna magic video deluxe en kies voor bestand openen ( die functie zal wel beschikbaar zijn), kies dan je videobestand in de zojuist gekozen map.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  hallo

  het lukt dus nie zoals jullie me hebbe voorgesteld

  kunnen jullie me niet aan die software helpen sony pictures utillitys en picture motion browser

  met deze programma's lukte me dat vroeger prima, ben spijtig genoeg die instalatiecd's kwijt gespeeld met een verhuis

  mvg

  tomtom700

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  hallo,

  ben blijven zoeken en proberen, en het is me gelukt

  heb pmb (picture motion brouwser ) kunnen installeren, nadat ik het programma sony play memories heb verwijderd, dat is de update van pmb dus daardoor kon ik het niet installeren, die play memories werkt natuurluurlijk prima met mijn nieuwe sony camera maar ondersteunt die oude camera niet

  dus probleem opgelost

  iedereen bedankt die me heeft willen helpen

  mvg tomtom700

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    38.989
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   Bloodnose
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door Mike9090
    Normaal als je een koptelefoon in je pc doet komt er bij geluid dat je speakers of koptelefoon kan gebruiken en per apparaat je geluidsniveau kan aanpassen. Bij mij staat er geen koptelefoon als ik mijn koptelefoon aansluit maar het geluid speelt wel door de koptelefoon. Als ik mijn geluid op 0 zet en dan mijn koptelefoon er in doe blijft hij op 0 en moet ik hem naar 100 zetten en als ik hem er uit haal weer naar 0 omdat ik mijn speakers niet wil gebruiken. 
   • Door Mike9090
    Ik had al eerder dit probleem en toen had ik ook een post gemaakt en toen moest ik naar apparaatbeheer en dan mijn geluidsapparaten verwijderen. Dan als ik mijn laptop opnieuw opstartte had ik weer geluid omdat hij die apparaten opnieuw installeerde. Ik heb dit nu al 10 keer gedaan maar het werkt niet meer. In mijn volume mixer staat alles op honderd en niks is gemute. Het groene balkje voor het geluid komt ook helemaal omhoog maar ik hoor niks. 
   • Door Mike9090
    Ik deed een paar weken niks met mijn microfoon en nu wou ik bellen met een paar vrienden op discord en nu is mijn microfoon input niet meer van mijn microfoon maar mijn desktop geluid (youtube videos, notificaties, elke andere site of vorm van geluid). Ik heb geprobeerd om in apparaatbeheer te gaan en mijn microfoonprogramma's te verwijderen en weer te downloaden, net zoals als mijn geluid het niet doet. Dat werkte niks. Verder heb ik andere dingen opgezocht maar die werkten niet.

   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
   • Door Warre Plasmans
    Dag allen
     
    Ik heb een merkwaardig probleem: ik ondervindt een knarsende ruis door mijn speaker.
    Er is niets mis met het geluid, en mijn pc werkt nog perfect. De ruis is er echter alleen als mijn muziek opstaat, zowel zonder als met koptelefoon. Het knarsen is ook enkel van mijn speakers afkomstig. 
    Ik maak mij zorgen dat dit geluid de voorbode is van komende problemen.
     
    Enige hulp? Alvast bedankt!
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.