Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


  Aanbevolen berichten

  Hoi,

  Ik vroeg me af, hoe het komt dat jullie van pc helpforum deze site gratis aanbieden.

  het moet toch veel tijd/moeite kosten om iedereen te helpen.

  grtjs

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Alle hulp is inderdaad gratis en wij doen "het" ook gratis...passie, hobby, verslaving, fun, ... er zijn meerdere redenen...;-)

  Je hebt vaste teamleden, niet-teamleden die op regelmatige basis helpen (allen dus op vrijwillige basis) en ook mensen die hier beroepshalve aanwezig zijn (voorbeeldjes: MicrosoftHelpt, Samsung Webcare).

  Hoe de meesten hier "aanspoelden" kan je hier bekijken...en ja, om de kosten te drukken is er ook een mogelijkheid tot doneren voorzien en zijn er een aantal partners...:-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Voor een dergelijke waardering daar doen we het dus voor.:top:

  We gaan zeker verder met dat wat we graag doen en dat is "Het proberen te helpen van de mensen met PC problemen".;-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  IK vind dat jullie inderdaad een heel mooie website hebben. Ordelijk, overzichtelijk, mooie lay-out, Vriendelijke medewerkers.

  Alleen jammer dat ik niet kan meehelpen met deze website. Ik wil dolgraag 'PC-Freak'' worden maar mijn IQ laat het helaas niet toe. Met een IQ van 94 hoor je achter de vuilkar te lopen en geen PC's te herstellen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Met een IQ van 94 hoor je achter de vuilkar te lopen en geen PC's te herstellen

  Je kan ook pc herstellen.

  Zoveel IQ heb je niet nodig.

  We doen het wel gratis maar hebben wel electriciteitskosten om naar de forum te gaan.

  Ook dat wordt niet vergoed.xD

  Dan spreek ik niet over slijtage aan de pc of laptop.

  Gelukkig is het geen dure hobby.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gelukkig is het geen dure hobby.

  Stegisoft, wil je die woorden wel heel snel terugnemen? :P

  Ik geef misschien zelfs wat teveel uit dan goed is aan het uitbreiden/verbeteren en onderhoud van m'n PC... Gelukkig heb ik nu nog een goed betaalde bijbaan :)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Leeftijd is niet zozeer een factor die we hoog in het vaandel dragen hier op PC-Helpforum hoor. Wel beoordelen we gebruikers op hun reacties en aanwezigheid hier op het forum.

  Je kan natuurlijk gebruikers helpen in topics waar je dat wil, ben je regelmatig online en zijn je bijdragen van goede kwaliteit dan spreken we jou er misschien ooit wel over aan ;-).

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    38.989
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   Bloodnose
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
   • Door Kelly6695
    Laptop valt uit tijdens (snel)typen
     
    Ik had een probleem, ontstond uit het niets. Tijdens het (snel) typen viel me laptop ineens in slaapstand. Ik wist niet waardoor het kwam en het was echt super vervelend. Gezocht in Google naar oplossingen en niets kunnen vinden (in eerste instantie). Vandaar dat ik dit bericht ook plaats want ik heb de oplossing gevonden. 
     
    Tijdens een chatgesprek met Windows werd er gedacht aan een software probleem, we probeerde een aantal dingen maar niets hielp. Het moest dan wel een hardware probleem zijn. Ik heb nog een tijdje gezocht op Google en vond het artikel wat mij gered heeft van heel veel problemen en kosten. 
     
    Het bleek namelijk dat ik een magnetische armband droeg wat ervoor zorgde dat de slaapstand in de laptop werd geactiveerd. Armband afgedaan en probleem opgelost!
     
    Met dank aan: https://www.baswijdenes.com/portfolio/laptop-goes-to-sleep-while-typing/ 
     
    Ik wilde dit graag met jullie delen.
   • Door Wordvraag
    Goedemorgen,
     
    Allereerst hoop ik dat dit topic hier goed staat. Ik heb een vraag en ben onbekend hier. Als meisje heb ik niet zoveel verstand van computers, dus misschien kan iemand mij helpen. 
     
    Sinds enige tijd heb ik een nieuwe laptop, namelijk de Acer Swift. De laptop is super snel en bevalt goed, alleen Word loopt telkens vast. Zodra ik twee bestanden tegelijkertijd wil openen loopt hij vast, als ik een voorpagina wil toevoegen en als ik een plaatje wil plakken geeft hij iets aan met een ole-actie en dan doet hij het ook niet. Ik heb Word al opnieuw geïnstalleerd, maar dit mocht niet helpen. Kan iemand mij helpen?
     
    Alvast bedankt! 
     
    Groeten,
     
   • Door johanny
    Sinds deze morgen kan ik een van mijn pc's niet meer opstarten. Op het moment dat ik normaal gezien moet inloggen begint het beeldscherm te flikkeren (constant aan- en uit te gaan). Opstarten is hierdoor onmogelijk. Ik krijg dus mijn bureaublad niet meer te zien. Wanneer ik een ander beeldscherm aansluit doet zich hetzelfde voor. Het gaat om een (oude) HP Compaq 8000 Elite CMT Business PC. Besturingssysteem Windows 10.
   • Door Matthias Schepers
    hoi,
     
    ik weet niet of het normaal is maar als ik zie in mijn taakbeheer dan zie ik dat ik maar 9.5gb beschikbaar ram heb terwijl ik 16gb ram heb.
     
    specs:
    Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz
    System Memory 16 GB
    Graphics Chipset
    AMD Radeon R9 290 
    motherboard: msi z170a m5
     
    zou leuk zijn als iemand mij kan helpen
     
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.