Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.  Aanbevolen berichten • Topicstarter
 •    0

  hij krijgt een foutmelding vanaf ik de program files van itunes wil wissen alles wist hij maar die map niet er komt op fout met i o apparaat en weet echt ni wat da is

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Heb je de drie stappen gevolgd in de link om de volledige uitleg te lezen, dus er telkens op klikken om de inhoud te zien?

  post-23245-1417705177,458_thumb.png

  Maak ook eens een printscreen van de foutmelding en plaats die in een volgend bericht.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  als ik hem wis via configuratie scherm dan krijg ik de melding ( er is een onverwachte fout opgetreden tijdens de installatie van dit pakket . er is mogelijk een probleem met dit pakket , de foutcode is 2330

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dus stap 1 heb je volledig uitgevoerd.

  Door dan stap 2 uit te voeren weet je nu dat de map Itunes op de locatie c:\ program files (x86)\Itunes\ niet verwijder is, klopt dat?

  Dan dien je onderstaande manueel uit te voeren in je verkenner op bovenstaande locatie:

  Klik met de rechtermuisknop op de map iTunes (indien deze voorkomt) en selecteer Verwijderen in het snelmenu. Kies Ja wanneer u wordt gevraagd het verwijderen van deze map te bevestigen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.