Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Keppetje

SD kaart wordt niet meer herkent

  Aanbevolen berichten

  Ik heb hier een SD kaartje met veel foto's op.

  Ik wil deze foto's op mijn pc zetten, maar wanneer ik de sd kaart in men laptop steek moet ik deze formateren.

  Maar als ik dat doe, ben ik mijn foto's kwijt...

  Wat kan ik doen?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als dat kaartje in je fotocamera zit kan je de foto's dan wel bekijken op je camera?

  Ben je in de mogelijkheid om de camera rechtstreeks op je laptop aan te sluiten?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Heb het ondertussen al opgelost. Kon inderdaad de foto's bekijken op de camera. Maar we waren de kabel kwijt. Hebben een nieuwe kabel gehaald en de camera rechtstreeks op de pc aangesloten. Dat werkte gelukkig nog. De SD kaart kan ik niet formateren. Maar da kost nu ook geen stukken van mensen, hé.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.196
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   Pascal Wagener
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door SAHAT
    Hallo allemaal, ik ben nieuw hier.
     
    Ik zou graag mijn contextmenu willen opschonen (zie bijlagen), alleen weet ik niet hoe ik dit moet doen.
    Zo zou ik bijvoorbeeld graag "Kopiëren naar", "Snelkoppeling maken",  "Verwijderen" en "Op apparaat weergeven" uit mijn file context menu willen halen. Niet alleen de locaties die de pijltjes weergeven, maar de kopjes zelf ook.
    Uit mijn explorer context menu zou ik graag "Delen met" wilen verwijderen.
    Ook, indien mogelijk, dat een nieuw tekstdocument aanmaken (via explorer context menu) niet via "Nieuw --> Tekstdocument" gaat maar dat "Tekstdocument" gewoon in (explorer) contextmenu staat onder de andere opties.
     
    Ik weet bijna zeker dat dit mogelijk is, maar hoe weet ik niet..
     

     

     

   • Door JDAV
    Ik weet niet of dit ermee te maken heeft maar sinds ik mijn laptop op mijn stagebedrijf heb gebruikt (met de wifi daar) heb ik dit probleem. Ik probeer de scannen, en krijg dan de melding dat het programma is uitgeschakeld. Hopelijk kunnen jullie helpen en wordt het niet erger. Ik gebruik Windows 8.1, 64.
   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
   • Door ERIK99
    Hallo
    Ik recupereer een 2T hd en steek die in een (oude) PC die evenwel op windows 10 draaid. De bios herkent de hd direct. Echter, met diskmanagement kan ik de schijf niet formateren als 2T schi. Verdelen in 2x 1T lukt en de eerste wordt mijn D voor 1 Terra. De tweede partitie kan ik niet toewijzen aan een andere letter (altijd bezet) of er is een I/O fout. Zou de bios maken dat ik die 1T niet kan doorbreken? Maar waarom kan ik die 2de partitie van 1 T niet formateren. De bios is wel een bios van 2007. Wie weet soms raad??Met dank
   • Door gwnAndy
    I am going to build a new pc verry soon, my old pc just has all of the files on one 1T hdd but i want to try an (M.2) ssd. I would like to only have the Windows folder on an ssd but not my other folders in the 'C:' drive letter (users, program files, program files (x86), ...) those i would like to have on an 2T hdd but still being in the same 'C:' drive letter, while i have tried many tutorials i can't find anything appropriate for what i would like to achieve. If you know how ik could achieve this please let me know.
     
    tanks in advance
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.