Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Aanbevolen berichten

Hallo ik wil een vraag stellen over de nieuwe rijbewijzen mss is da hier geen plaats voor maar ik zou het willen weten ..

Die nieuwe rijbewijzen zijn voor 10jaar na 10jaar is eht vervaldatum en moet da verwisseld worden en mijn vraag is moeten we om de 10jaar opnieuw voor praktijk ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb je vraag verplaatst naar de "huiskamer" omdat ze daar beter staat dan bij de aan- en verkoop adviezen :-)

Na wat rondneuzen op enkele site van de overheid en het verkeersreglement i.v.m. de rijbewijzen nieuw model, heb ik nergens iets gezien dat er op wijst dat je bij verlenging opnieuw praktijk(examen) zou moeten doen. Ik vermoed dus dat het niet nodig zal zijn.

Als je het zeker wil weten, kan je misschien eens navragen bij de gemeente of de politie in je buurt.

Voor sommige categorien heb je wel een medisch attest nodig en dat moet ook nog geldig zijn op het ogenblik van de verlenging.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Danku mannnen , ja ik heb ook al rondgevraagd da is gewoon gelijk idenditeitskaart da je om de paar jaren moet veranderd voor nieuwe foto enzo

  thx

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.790
   • Meeste online
    1.765

   Nieuwste lid
   Toby Legrand
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door Amonra
    Ik bezit een Logitech Wecam, aangesloten op een lenovo desktop PC. 
    Het beeld van de Webcam is erg korrelig .Ik heb via de webcam instelling al van alles geprobeerd/ contrast-scherpte ect. maar geen verbetering.
    De Webcam is aangesloten op een USB.2.0 poort achterzijde. Ik heb al een andere USB poot (2.0) ook aan de achterzijde geprobeerd maar geen verbetering.
    Vraag: maakt het wat uit als ik de webcam aan de voorzijde op een USB 3.0 aansluit??? of is het wat anders????
     
    Amonra
   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
   • Door Kelly6695
    Laptop valt uit tijdens (snel)typen
     
    Ik had een probleem, ontstond uit het niets. Tijdens het (snel) typen viel me laptop ineens in slaapstand. Ik wist niet waardoor het kwam en het was echt super vervelend. Gezocht in Google naar oplossingen en niets kunnen vinden (in eerste instantie). Vandaar dat ik dit bericht ook plaats want ik heb de oplossing gevonden. 
     
    Tijdens een chatgesprek met Windows werd er gedacht aan een software probleem, we probeerde een aantal dingen maar niets hielp. Het moest dan wel een hardware probleem zijn. Ik heb nog een tijdje gezocht op Google en vond het artikel wat mij gered heeft van heel veel problemen en kosten. 
     
    Het bleek namelijk dat ik een magnetische armband droeg wat ervoor zorgde dat de slaapstand in de laptop werd geactiveerd. Armband afgedaan en probleem opgelost!
     
    Met dank aan: https://www.baswijdenes.com/portfolio/laptop-goes-to-sleep-while-typing/ 
     
    Ik wilde dit graag met jullie delen.
   • Door Testpc
    Ik krijg zo nu en dan blauw scherm
    Wat is er aan de hand want het is hinderlijk

   • Door Wordvraag
    Goedemorgen,
     
    Allereerst hoop ik dat dit topic hier goed staat. Ik heb een vraag en ben onbekend hier. Als meisje heb ik niet zoveel verstand van computers, dus misschien kan iemand mij helpen. 
     
    Sinds enige tijd heb ik een nieuwe laptop, namelijk de Acer Swift. De laptop is super snel en bevalt goed, alleen Word loopt telkens vast. Zodra ik twee bestanden tegelijkertijd wil openen loopt hij vast, als ik een voorpagina wil toevoegen en als ik een plaatje wil plakken geeft hij iets aan met een ole-actie en dan doet hij het ook niet. Ik heb Word al opnieuw geïnstalleerd, maar dit mocht niet helpen. Kan iemand mij helpen?
     
    Alvast bedankt! 
     
    Groeten,
     
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...