Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
moreghan

Advies nieuwe videokaart

  Aanbevolen berichten


 • Topicstarter
 •    0

  Ik zou zeggen iets van een 100 euro maximum? weet niet of het dan de moeite is want ken er echt niks van. & de reden dat ik een nieuwe videokaart wil is om spelletjes beter te kunnen spelen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je bent heel erg beperkt als je een zwaardere videokaart in jou pc wilt steken.

  In de specificaties word vermeld dat er een 200 Watt voeding in je pc zit. En de videokaart die er standaard in je pc zit heeft een TDP van 30 Watt.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je voeding is echt te zwak om nog een nieuwe grafische kaart te installeren. Je voeding kan je natuurlijk ook upgraden, maar dat kost ook al snel 40 - 50 euro waardoor er niet veel overblijft voor een grafische kaart.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.