Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


  Aanbevolen berichten


 • Topicstarter
 •    4

  Hoe ik zo'n bericht plaats weet ik al. Het enige 'probleem', ook een beetje uit nieuwschierigheid, is hoe ik dit tekstvakje als onderdeel kan maken van mijn profielpagina.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Bedoel je als omslag?

  (die grote rechthoekige foto bovenaan je eigen pagina)

  Indien zo, ga naar je pagina (op je eigen naam klikken) en houdt de muis op die omslagfoto.

  Er komt dat een knopje "Omslag wijzigen" te voorschijn.

  Klik daar op en laadt je eigen foto op als omslag.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    4

  Daar heeft het totaal niets mee te maken. Het gaat er gewoon om hoe ik dit vak op mijn pagina plaats.

  De vraag is naar mijn inzien zo simpel en toch weet niemand hier een antwoord op.

  Even een voorbeeld:

  Je typt een bericht in het tekstvak (blauw kader) en daarna verschijnt je reactie op de pagina (rood kader)

  post-7309-1417705493,5202_thumb.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  De vraag is eerst: heb je een persoonlijke pagina of een groepspagina bij Facebook. Bij het eerste ontbreekt dit rode vak, bij het tweede is dat rode vak er wel. Heb je dus een persoonlijke pagina, dan kan het helemaal niet. Heb je een groepspagina dan kan je zelf in het berichtenrooster geen berichten plaatsen. Dat is enkel voorbehouden aan "andere" FB-gebruikers die iets over jouw FB-account willen zeggen en zo op de tijdlijn terechtkomen in het berichtenvak.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    4

  Dit is nu wat ik wilde horen. Ik heb inderdaad een persoonlijke pagina op FB. Ik gebruik die zelden om contact te houden, maar meer om pagina's zoals VTM en iWatch te volgen en eventueel vragen te stellen.

  Vandaar dat ik ook niet wist dat er 2 verschillende accounts (persoonlijk / groepen) konden gemaakt worden op FB.

  Ik vond het dus niet normaal dat dit nooit bij mij verscheen, maar nu is alles duidelijk. Heel erg bedankt!!!

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.302
   • Meeste online
    1.622

   Nieuwste lid
   Henkw2
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door LucasDMS
    Ik heb in zomer 2018 mijn eerst computer in elkaar gezet toen ik verschillende games begon te downloaden en te spelen kwam ik er achter dat bij verschillende spellen ik de voice chat niet kon horen of gebruiken bij games zoals: csgo en league of legends werk mijn microfoon perfect zonder enige problemen maar bij andere games zoals rainbow six siege en overwatch kan ik mijn teamgenoten niet horen of mee praten ik heb meerde oplossingen gezocht maar geen een heeft gewerkt vreemd genoeg als ik mijn headset in mijn hoofd beeldscherm steek kan ik opeens de voice chat zonder moeite gebruiken ik vroeg me af of een van jullie mij kon helpen alvast bedankt.
   • Door Mike9090
    Normaal als je een koptelefoon in je pc doet komt er bij geluid dat je speakers of koptelefoon kan gebruiken en per apparaat je geluidsniveau kan aanpassen. Bij mij staat er geen koptelefoon als ik mijn koptelefoon aansluit maar het geluid speelt wel door de koptelefoon. Als ik mijn geluid op 0 zet en dan mijn koptelefoon er in doe blijft hij op 0 en moet ik hem naar 100 zetten en als ik hem er uit haal weer naar 0 omdat ik mijn speakers niet wil gebruiken. 
   • Door Mike9090
    Ik had al eerder dit probleem en toen had ik ook een post gemaakt en toen moest ik naar apparaatbeheer en dan mijn geluidsapparaten verwijderen. Dan als ik mijn laptop opnieuw opstartte had ik weer geluid omdat hij die apparaten opnieuw installeerde. Ik heb dit nu al 10 keer gedaan maar het werkt niet meer. In mijn volume mixer staat alles op honderd en niks is gemute. Het groene balkje voor het geluid komt ook helemaal omhoog maar ik hoor niks. 
   • Door Mike9090
    Ik deed een paar weken niks met mijn microfoon en nu wou ik bellen met een paar vrienden op discord en nu is mijn microfoon input niet meer van mijn microfoon maar mijn desktop geluid (youtube videos, notificaties, elke andere site of vorm van geluid). Ik heb geprobeerd om in apparaatbeheer te gaan en mijn microfoonprogramma's te verwijderen en weer te downloaden, net zoals als mijn geluid het niet doet. Dat werkte niks. Verder heb ik andere dingen opgezocht maar die werkten niet.

   • Door Frans van wessel
    Geachte heer Karel ,
    Ik heb wimdows 7 ultimate 64 bits geinstalleerd en Systeem herstel en backup wekt niet.
    Heeft u daar een oplossing voor ?
    Met vriendelijke groet,
    Frans v. Wessel
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.