Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Robbe Hoskens

Port 25565 is niet open na port forwarden

  Aanbevolen berichten

  Beste

  ik en paar vrienden van me hebben via hamachi op een minecraft server van me gespeeld en een hele wereld gebouwd etc.

  nu wil ik mijn server online zetten en hij is ook online maar vanaf buitenaf kan je er niet op inloggen dus heb ik opgezocht hoe dat kwam en ik kwam uit bij port forwarden , nu heb ik het al verschillende keren geprobeert en juist ingesteld op telenet modem (telenet whoppa pakket) maar elke website of programma dat ik gebruik om mijn poort te chekken zegt dat de port gesloten is of gefiltert word door firewall.

  ik heb ondertrussen ook mijn firewall al uitgezet en nieuwe regels aan mijn firewall toegevoegd maar niets helpt :dong:

  kan iemand misschien eens helpen ?

  MVG Robbe

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.