Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
tavernierb

problemen na installeren van AVAST antivirus

  Aanbevolen berichten

  Onlangs was de licentie van anti virus van Mac Fee verlopen en ervoor gekozen om de gratis anti virus AVAST te nemen . Alles geinstalleerd en nadien begonnen de problemen .

  Blijkbaar was nu google chrome als internetbrowser geinstalleerd en internet explorer was geblokkeerd . Kreeg chrome er zomaar niet af en heb dus met herstellen naar een bepaald punt het eraf gekregen .

  Na krijg ik een bericht van mijn computer dat er geen stuurprogramma voor de AMD grafische kaart geinstalleerd is of het AMD stuurprogramma werkt niet goed.

  en mijn outlook werkt ook niet meer( kan gewoon opendoen - berichten lopen binnen maar ik kan deze niet lezen of beantwoorden) . Als ik het programma opstart verschijnt er een bericht dat het de licentie niet kan verifieren . Ik heb al geprobeerd het programma met de codes opnieuw bij te werken , maar dit lukt ook niet . Ik zit volledig vast . Wie kan er mij helpen ?

  m.v.g.

  Bruno

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dag Bruno,

  :welkom:

  Heb je MCafee verwijderd bij de installatie van Avast?

  Je hebt je PC terug gezet naar een ouder herstelpunt?

  Was toen je Outlook wel al geïnstalleerd en juist werkend?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dag tavernierb,

  Indien dit allemaal probleemloos verlopen is en je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Markeer als opgelost", die je links onderaan kan terugvinden … zo blijft het voor iedereen overzichtelijk. ;-)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.