Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Robbe Hoskens

Hp server

  Aanbevolen berichten

  Beste ik heb hier thuis een hp server staan die van van ICT'ers van mijn school gekregen heb

  als ik hem opstart krijg ik de raid configuratie enzovoort en ik wil windows vanaf een cd instaleren.

  nu het probleem is : ik krijg geen tekst van druk op een toets voor booten vanaf cd de server gaat direct naar booten vanaf nic maar dat mislukt constant

  ik heb booten vanaf cd ingesteld al first boot option en bij boot controllers staat alleen raid controller.

  ik heb ook een harde schijf met windows al op eens in de server gestoken en de andere schijven los gekoppelt maar geen succes.

  weet iemand misschien wat het kan zijn ?

  moet ik een controller installeren vooraleer ik kan booten vanaf de schijf ?

  alvast bedankt Mvg Robbe

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Windowsversies, zoals XP en 7, kunnen niet geïnstalleerd worden op een NAS of een server. Voor een server bestaan er aparte besturingssystemen, zoals Windows Server 2003 bijvoorbeeld. (zie bijlage voor de beschikbare OS'en voor uw model server van HP)

  post-27652-1417705948,27_thumb.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Misschien moet je eens proberen de recentste versie van Windows Server te downloaden en te installeren, nl. Windows Home Server 2011.

  - - - Updated - - -

  Misschien ook eens proberen om de server aan een PC te koppelen en zo de drivers van de server proberen up te daten. Bovenstaande mag je vergeten: ik was even vergeten dat de server dit besturingssysteem niet ondersteund.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.