Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
alfa10

inhoud mail

  Aanbevolen berichten

  ik heb mijn computer (laptop) moeten herinstalleren omdat alles steeds vast liep en ben nu bezig om de zaak weer op orde te brengen. ik had eerst een backup gemaakt en die na de installatie weer teruggezet. nu heb ik in mijn mailprogramma "windows live mail" waar alle gegevens ontbreken zoals mijn mails, de contactpersonen, agenda enz. waar kan ik dit terugvinden en hoe krijg ik ze dan in mijn mailprogramma?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je hebt het over een back-up. Wat voor back-up: data- of systeemback-up. M.a.w. is je mailfolder geback-uped of niet. That's the question. Als die niet geback-uped is, ben je helaas alles kwijt.

  Heb je ook niets geëxporteerd?

  Kijk of er hier nog iets in staat: C:\Users\ user \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail

  Het kan nl. nog zijn dat je er niet in kunt, omdat je alles geherinstalleerd hebt.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  Ik heb in het onderhoudscentrum de back-up gemaakt en zie nu dat er bij staat dat er geen back-up van de bestanden wordt gemaakt. Alleen is het zo dat ik alleen de mail mis en verder alles er weer op staat. Bij C: enz. kan ik AppData niet vinden

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Toch even om het precies te weten: In het onderhoudsscherm (Windows 7) worden twee termen gebruikt: "Back-up maken" (in het hoofdvenster) en "Een systeem kopie maken" (in de linker marge bovenaan). Alleen als je de "systeemkopie" hebt gemaakt is je mail en adressenlijst ook gebackuped, anders hangt het van je eigen instellingen af of je de juiste folder hebt weten te vinden. Ik begrijp echter van niet.

  Ik vrees dus dat je alle mails en adressen kwijt bent.

  In je mailaccount is een setting om alle mails op de server te laten staan, maar die staat default altijd uit, dus dat biedt ook geen oplossing.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  OK. Waarschijnlijk heb je ook je mailfolder niet verplaatst (want dat kan wel gemakkelijk met de mails, maar niet zo gemakkelijk met je adresboek).

  Helaas, dan is het einde oefening.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.