Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
kape

Wijzigen Wachtwoord PCH-gebruikers

  Aanbevolen berichten

  Ingevolge een verscherping van de veiligheidsmaatregelen op PCH, is het mogelijk dat u een bericht ontvangt om uw wachtwoord te wijzigen.

  Geen paniek ... dit is enkel om de veiligheid van onze forumgebruikers en van het forum in zijn geheel nog te verbeteren. U hoeft zich verder geen zorgen te maken over de toestand van uw PC (eventuele virussen) of de toestand van PCH. Dat is helemaal niet aan de orde.

  Voortaan zal je (mogelijk) op PCH het verzoek krijgen om van wachtwoord te wisselen ... dit om uw eigen veiligheid op PCH te waarborgen. Een kleine moeite, maar een grotere zekerheid.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×