Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Jopie

Importeren Contactpersonen en Mail in Thunderbird

  Aanbevolen berichten

  Ik probeer in het mailprogramma Thunderbird mail en contacten te importeren vanuit Live Mail in Windows 7. Dit staat op een andere harde schijf.
  Als ik nu in Thunderbird via Extra-Importeren bij Importeerassistent kom dan moet daar in een veld iets worden ingevuld (Voorkeuren etc. importeren uit:  ). Het is echter bij mij onmogelijk om dit veld te beschrijven. Wat doe ik fout?

   

   

  post-28195-0-75907500-1419167466_thumb.p

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    2

  Inmiddels heb ik die contacten al zonder Importexport tools geimporteerd. Maar met de berichten is me dat nog niet gelukt.

  De instructie van die link heb ik gelezen en ik heb ook geprobeerd Importexport tools te downloaden. Ik krijg steeds het bericht "ImportexportTools 3.1 kan niet worden geïnstalleerd omdat deze niet compatibel is met Firefox 34.0.5.

  Op de Mozilla site heb ik in het Forum gezien dat iemand anders dit probleem ook had en daar werd verwezen naar de site van de verantwoordelijke voor de Addon. En daarna kom je nergens terecht. Heb je een advies hoe ik het beste verder kan?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Niet compatibel met Firefox 34.0.5?  Ik begrijp die melding niet zo goed. Ja, Firefox en Thunderbird zijn van dezelfde maker: Mozilla. Maar je installeert die add-on toch niet in Firefox? Je installeert hem in Thunderbird.

   

  Ga anders naar deze website: https://freeshell.de/~kaosmos/mboximport-en.html

  Helemaal onderaan staat de downloadlink voor ImportExportTools (versie 3.1). Eén klik op die link, en het bestand wordt direct gedownload naar je downloadmap: ImportExportTools-3.1.xpi

   

  Nadat je het bestand gedownload hebt, start je Thunderbird.

  Klik in de menubalk van Thunderbird op Extra > Add-ons

  Klik dan bovenaan op het tandwiel en kies Add-on installeren via bestand:

   

  549865319449c-Thunderbird_add-on_via_bes

   

  Je zult moeten bladeren naar de plaats waar jij die add-on hebt opgeslagen. Volg verder de aanwijzingen. Nadat de add-on geïnstalleerd is, zul je Thunderbird moeten afsluiten en weer opnieuw opstarten.

   

  Ik heb dit al weer wat langer geleden gedaan: in april 2013. De add-on was toen ook al versie 3.1.

   

  Of had jij het al op die manier gedaan?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    2

  Beste Porrelaar,

  Ik heb het exact op jouw manier gedaan en alle mail heb ik prima binnengekregen. Er kwamen zelfs veel zeer oude mails binnen waarvan ik vermoed dat ze in voor mij onzichtbare mappen zaten. Hartelijk dank voor de hulp.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.  :knipoog:

  aangepast door clarkie

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.