Ga naar inhoud

verwijderde mail komt steeds terug


Aanbevolen berichten

Ik heb een Telenet (IMAP) mailadres en gebruik Windows live mail.Verwijderde mail gaat naar der map verwijderde items en die word leeggemaakt bij het afsluiten van het programma.Echter die verwijderde mail blijft op de server zitten in de map trash.

Mijn instellingen zijn correct ,verwijderde items definitief verwijderen bij het verlaten van IMAP mappen is aangevinkt,maar toch gebeurt dit niet.

De technische dienst van Telenet kan geen oplossing vinden omdat het via de webmail wel goed gaat.

Wat kan ik doen om de verwijderde items definitief van de server te krijgen als ik afsluit?Want telkens inloggen via webmail is niet echt handig en al die berichten worden ook steeds weer opnieuw binnengehaald als ik de map trash in Windows live mail ledig.

Ik heb het programma al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar dat gaf geen oplossing.

 

post-16158-0-71407000-1422788030_thumb.j

post-16158-0-56295800-1422788044_thumb.j

Link naar bericht
Delen op andere sites

xsilverwing,

 

Het valt ons op dat je je problemen op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten van eenzelfde probleem op meerdere forums.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum.

Succes !

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...