Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Robbe Hoskens

4 server's als 1

  Aanbevolen berichten

  Beste

   

  ik heb hier thuis 4 sun servers staan, op 1tje draai ik freenas en op de 2de draai ik windows server r 2012

  nu mijn vraag is : is het mogelijk om bv op de 3-4 ook freenas te zetten en die dan te linken aan de 1ste server zodat ze samen werken als 1 server 

   

  met andere woorden 3 freenas servers maar dat de hdd's aaneen gekoppelt worden zodat ik eigelijk 1 server heb.(3fysieke servers maar 1 virtuele)

   

  Mvg Robbe

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.