Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
dirkie123456

windows 10

  Aanbevolen berichten


  Win 10 wordt aangeboden als iso en voor downloaden op een USB. Installatie via USB installeert het snelst.

  Waarom zou je het via een externe schijf willen doen?

   

  Ik denk (herhaal: dènk) dat - als je die iso binnenhaalt en uitpakt op een externe HD - dat de installatie ook vandaar gaat lukken, maar zeker ben ik er niet van.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Lijkt me geen goed plan, een besturingssysteem gaan installeren op een externe HDD ... als het al lukt om dat werkend te krijgen, dan duikt het meteen een probleem op met de overdrachtsnelheid ... bovendien is een interne HDD goedkoper dan een externe.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als je binnen dit topic geen verdere vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.