Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
Patjera

ervaringen met windows 10 na instalatie

  Aanbevolen berichten

  Het leek mij een goed idee om ervaringen uit te wisselen met degenen die al een windows 10 versie hebben lopen op hun pc.  Dingen uitwisselen die je tegenkomt.

   

  Zo had ik onverwacht de vaststelling dat het programma usb flash security niet meer werkte en ik daardoor niet meer aan mijn bestanden kon op een beveiligde usb-stick (intussen opgelost)

   

  Ook het programma sandboxie bleek het niet meer te doen. Ik heb nu een betaversie lopen die wel werkt, maar niet met google chrome.

   

  Er zullen nog wel heel wat programmamakers zijn die aanpassingen moeten maken, maar dat komt wel in orde.

   

  De echt belangrijke dingen zoals browser, mail, ed.  lopen wel goed.  Ik heb nog niet al mijn programma's geprobeert, maar tot nog toe (met de uitzondering van de 2 bovenvermelde) verloopt alles goed.

   

  Windows 10 start bij mij ook sneller op dan windows 7 en sluit ook sneller af. Er is nog veel te ontdekken. Instelligen maken is simpel, maar voor sommige dingen moet je wat dieper graven onder de windowsshel. (bv systeembeheer)

   

  Hoop dat jullie dit een goed idee vinden

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Je topic werd verplaatst naar De huiskamer, zo blijft het forum overzichtelijk.

   

  Ervaringen uitwisselen leunt - zeker in het geval van een gloednieuw besturingssysteem - zéér kort aan bij het melden van problemen en daar mogelijke oplossingen voor zoeken / aanbrengen.

   

  Ik vrees dan ook dat je topic binnen de kortste keren doorspekt zal worden van diverse probleemmeldingen en dus een grote kakofonie zal worden ... wie problemen heeft en op zoek is naar een oplossing die kan daarvoor in dit subforum een individueel topic openen.

   

  Wie wil vertellen hoe blij hij is met zijn Windows 10, wil delen welke verschillen hij ervaart met een andere Windowsversie, enz, enz ... die kan dat hieronder doen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.