Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Leeden

Archief Hotmail/Outlook

  Aanbevolen berichten

  Ik moest een belangrijk mailtje versturen, en dacht die gisterenavond verstuurd te hebben, maar kon het net niet terugvinden in verzonden berichten, 

  wel vond ik hem terug met de zoekoptie, alleen in een map archief, geen idee hoe die daarin is gekomen of wat dit betekent. Kan iemand me vertellen of de 

  mail daar alleen is opgeslagen of dat deze wel degelijk verstuurd is? Mijn dank is groot, Fijne Zondag :)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.