Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


    Aanbevolen berichten

    Hallo,

     

    Ik heb sinds deze avond een probleempje met mijn pc. 

    Ik krijg ineenkeer het schermpje om NanoCore te installeren op mijn scherm en ik krijg dit ook niet weg.

    Ik heb al geprobeerd het process via taakbeheer te beëindigen alleen zonder succes helaas.

    Hierna heb ik geprobeerd om een scan te maken met mbam, alleen was mbam ineenkeer helemaal weg van mijn computer. Hoe dat kan weet ik nog steeds niet. Na het opnieuw installeren van mbam wou ik het programma opstarten maar dit lukte niet, de foutmelding die ik kreeg heb ik als bijlage toegevoegd.

    Toen ben ik naar jullie site gegaan om een RSIT logje te maken en deze te postten met mijn probleem daarbij. Ook dit was me niet gelukt omdat ik een foutmelding kreeg na het drukken op "i accept". De foutmelding heb ik ook als bijlage toegevoegd evenals het schermpje wat ik niet weg krijg van de NanoCore installation.

     

    Weet iemand hoe ik dit probleem op kan lossen? Het is namelijk zeer ergerlijk en ik denk dat mijn pc nu niet beschermd is tegen andere virussen aangezien mbam niet meer werkt.

     

    Alvast bedankt.

    Foutmelding mbam.png

    Foutmelding RSIT.png

    Het probleem.png

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    @Passer

    11 uren geleden, sycho sid zei:

    Toen ben ik naar jullie site gegaan om een RSIT logje te maken en deze te postten met mijn probleem daarbij. Ook dit was me niet gelukt omdat ik een foutmelding kreeg na het drukken op "i accept". De foutmelding heb ik ook als bijlage toegevoegd ...

    RSIT logje wil dus niet lukken.

     

    @sycho sid

    Aangezien het probleem heel recentelijk is opgedoken, kan je misschien best een systeemherstel proberen naar een vorig herstelpunt.

    Als het lukt en het probleem is daarmee opgelost, kunnen we verder kijken waar het vandaan kwam.

    Misschien lukt het dan wel om RSIT uit te voeren.

     

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Windowsknop rechts klikken > Uitvoeren (als administrator) >  msconfig invullen en enter > tabblad Opstarten:  staat daar een vermelding naar het programma? zo ja verwijder die eens en probeer opnieuw?

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
  • Topicstarter
  •    0

    @kweezie wabbit

    Systeem herstel werkt niet via het configscherm, weet niet of er nog een andere manier hiervoor is?

    De foutmelding heb ik weer bijgevoegd.

     

    @Passer

    Msconfig opent bij mij niet, ook niet als ik het als admin open.

    Krijg geen foutmelding, er gebeurt gewoon helemaal niks behalve dat  het programma uitvoeren verdwijnt.

    Foutmelding systeemherstel.png

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Nooit geschoten - altijd mis, dus probeer eens of dit werkt: in Verkenner: Bestand > opdrachtprompt > als administrator

    Je weet maar nooit dat het via deze weg wèl lukt om in msconfig te geraken?

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

  • Topicstarter
  •    0
    23 minuten geleden, nokiaprox zei:

    Kan je opstarten in veilige modus (F8 drukken tijdens opstarten)? Kan je daar msconfig openen?

     

    Dat is gelukt, heb alles wat ik niet kende en niet nodig had uitgevinkt (was een hele hoop).

    Het irritante schermpje is hierdoor weggegaan alleen kan ik nog steeds geen RSIT runnen.

    Er is in ieder geval al vooruitgang maar ik ben bang dat ik nog steeds troep op mijn pc heb staan, weet niet of jullie nog oplossingen hebben die ik zou kunnen toepassen?

    Bedankt voor de hulp in ieder geval!

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites

    Sorry, ik dacht daarstraks vanuit Windows 10.

     

    Kan je nog op het spoor komen wèlke regel precies verantwoordelijk was voor het op starten van dat schermpje?

    En heb je Ccleaner als eens de boel laten opkuisen?

    Deel dit bericht


    Link naar bericht
    Delen op andere sites
    Gast
    Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

    • Welkom op PC Helpforum

    • Leden statistieken

      • Aantal leden
        39.239
      • Meeste online
        1.622

      Nieuwste lid
      Bird1973
      Registratiedatum
    • Gerelateerde inhoud

      • Door RonW
        Ik heb onlangs een macbook pro aangeschaft ter vervanging van mijn windows laptop. Deze laptop werkte altijd in een netwerk met mijn windows 7 PC.  Nu ziet het netwerk mijn macbook wel maar als ik deze aanklik vraagt windows beveiliging om een gebruikersnaam en wachtwoord. Voor zover ik weet heb ik dit nooit ingesteld. het macbook ziet de windows PC ook maar krijgt geen verbinding. Wie o wie herkent dit probleem en kan mij hier mee helpen. 

      • Door jupi
        Hey, op mijn pc met windows 7 kan ik mijn download map map wel zien staan maar ik kan er geen bestand uit openen.
        Wanneer ik een .exe downoad kan ik hem dus ook niet installeren. Naar dit mapje gaan in de verkenner lukt wel.
        Staat dan op C:\Windows\System32\config\systemprofile\Downloads en daar zie ik dus alles staan maar open geeft foutmelding in de trend van systeem kan map niet vinden.
        Downloaden doe ik met chrome als dat iets zou uitmaken maar denk dat zelf niet want ik zie ze wel staan.
        Alvast bedankt voor de hulp!
      • Door Ine_13
        Hey, 
         
        mijn broer (met een handicap) had een laptop gekregen, en heeft deze helemaal omzeep geholpen waardoor we genoodzaakt waren om er een nieuwe Windows op te zetten. We hebben er Windows 7 op gezet, maar dit wil nu niet opstarten. Ik geraak wel in het bootmenu en alle andere ‘f-menu’s’. Een nieuwe windows 10 cd wilt ook niet installeren over de Windows 7. Is er een mogelijkheid om windows 7 van de harde schijf te krijgen zonder dat we echt Windows moeten opstarten (want dit lukt niet).
      • Door N1bby
        Hey beste mensen,
         
        Zoals de titel zegt heb ik al even problemen met men ouwe pc die willekeurig vastloopt. Het scherm freezed willekeurig en ik kan niets meer doen buiten de pc te herstarten.
        Soms wilt hij helemaal niet meer opstarten. Enkel in veilige modus lukt het nog om de pc aan de praat te krijgen zonder te crashen.
         
        Er is ook is een berichtje opgekomen bij het opstarten dat er een bleu screen was met code 116. Op het internet vond ik wat informatie dat het met de grafische kaart te maken had.
        Ik heb dan de drivers proberen updaten maar dat heeft helaas niet geholpen.
         
        Ik heb ook een systeemherstel geprobeerd maar dat bracht ook niets op.
         
        Specs : -Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
                   - Core i7 920
                   - Intel x58 chipset
                   - NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
                   - 12 GB ram
                   - 931GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA)    
                     232GB Western Digital WDC WD2500JD-00HBB0 ATA Device (SATA)    
                     931GB SAMSUNG HD103UJ ATA Device (SATA)
         
        Hopelijk kan hij nog hersteld worden. Ik gebruik hem vooral voor muziek te producen en het zou zonde zijn dat ik allemaal mijn werk kwijt ben :/
         
        Dankuwel
         
         
         
      • Door OSpengler
        Hoi allen,
         
        Allereerst bedankt voor het lezen van mijn bericht - ik neem aan dat jullie voornamelijk pestprobleemjes krijgen. Dat is uiteraard bij dit bericht ook het geval ;). 
        Context: mijn vaders computer zit met een probleem, bij het zoeken van de oplossing kan ik op mijn eigen computer wel dingen installeren en via USB over brengen, maar de meeste programma's op zijn computer werken niet.
        Probleem: indien ik msconfig en cmd.exe (als administrator) probeer uit te voeren alsook antivirus programmas probeer in te schakelen (momenteel uitgeschakeld) dan krijg ik foutmeldingen. Deze zijn: "kan opgegegeven procedure niet vinden" wanneer ik iets als administrator probeer uit te voeren. Indien ik Kaspersky bijv. (waar ik vermoed dat een probleem zit) probeer aan te zetten krijg ik het bericht "fout met rundll32.exe, Kan de toepassing niet correct starten (0xc0000142)". Indien ik bij Windows Defender de uitgeschakelde antvirussen (bijv. Avira of Anti Malware Bytes) probeer in te schakelen doet ie niets, ook geen foutmelding. Als ik Windows in veilige modus probeer te runnen dan krijg ik een foutmelding met de 'X' partitie. 
         
        Bijgaand heb ik een hijack log toegevoegd. Hierbij krijg ik echter de melding dat Hijackthis geen toegagng had tot C:\Windows\System 32\Drivers\etc\hosts.
         
        Als iemand enig idee heeft hoe ik dit dien aan te pakken dan hoort ik dat graag!
         
        (logje verwijderd: zie volgende post)
         
    Logo

    OVER ONS

    PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

    ×
    ×
    • Nieuwe aanmaken...

    Belangrijke informatie

    We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.