Ga naar inhoud

Bestanden beschadigd?


Harrybaalman
 Delen

Aanbevolen berichten
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.162
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Cathy Liu
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door Yori Van Kesteren
   Hallo
    
   Ik heb gister avanond mijn Pc opgestard en wou foto's opzoeken op mijn Externe harde schijf (E-HDD). 
   Ik heb een E-hdd van 3 TB en ik heb pas zo'n 1,5 TB gebruikt. maar nu ik die foto's wou opzoeken kon ik de mappen niet meer in. de mappen waar de foto's instonden zijn onbekende bestanden geworden.
   Ik hoop dat iemand hier raad mee weet want al mijn foto's zijn nu weg. Het rare is dat sommige het wel nog gewoon doen en sommige niet.
   ( Alle onbekende bestanden waren mappen )
    
   alvast bedankt.
    
   In de bijlagen vind je een screenshot van de mappen ( bestanden ) het zijn 2 screens boven elkaar.
    
   Gr Yori v. Kesteren 50 jr

  • Door Quinten Bauwens
   Beste dit gebeurt er plz kan iemand me helpe? 
   2017-12-02_15-14-33.mp4
  • Door asus2001
   ik probeer video's in windows movie maker te zetten zodat ik ze kan bewerken maar elke keer als ik dit probeer krijg ik een foutmelding dat er iets mis is met het bestand of iets dergelijks. weer iemand hoe ik dit zou kunnen veranderen?

  • Door drechaux
   Goeiemorgen,
   Graag hulp in verband met mijn externe harde schijf.
   Ik raakte met m'n cursor een map aan op m'n externe harde schijf, en plots was die map weg. Map opties geprobeerd, geeft weer verborgen mappen tonen, is aangevinkt. Volume van schijf gecontroleerd, en deze geeft nog de juiste Mb weer. Heb externe HD verwijdert van Desk pc, en terug verbinding met stroom en Usb gemaakt. Voila ik ben ten einde raad, kan U mij helpen aub ?
   Bedankt op voorhand,
   Michaux Andre (drechaux)
  • Door Mister_Q
   Beste leden

   Twee dagen geleden heb ik per ongeluk iets gedownload (Norton gaf melding dat het om een gevaarlijk bestand ging, en ik zo rond geweest om per ongeluk op doorgaan te klikken i.p.v. installatie annuleren), en hierdoor heb ik dus een virus binnengehaald, welke vanalles op mijn laptop heeft geïnstalleerd na het heropstarten.

   Nu heb ik denk ik wel het virus kunnen doen stoppen en reeds al de geïnstalleerde software van mijn laptop gegooid, maar er staan toch nog een aantal dingen op die ik niet verwijderd krijg.
   Dit met name de startpagina van mijn browser, die springt steeds terug op "navsmart" nadat ik een andere startpagina heb ingesteld. Ook bij mijn zoekmachines komen er een aantal onbekende bij.

   Om het virus te doen stoppen heb ik Norton Power Eraser gedownload en gebruikt. De Norton welke wij op alle toestellen hier staan hebben (Norton 360 Premier) kon ik op mijn laptop door het virus niet meer gebruiken, en heb deze dus moeten herinstalleren.
   Na de Power Eraser heb ik nog CCleaner gebruikt om een aantal dingen te verwijderen, daarna nog de geherinstalleerde Norton 360 Premier en als laatste heb ik Spyhunter ook even laten draaien. Deze heeft nog 1024 risico's gevonden, maar aangezien het om een betalend programma gaat, kan ik deze dus niet verwijderen zonder het aan te kopen.
   Ik hoopte om mijn pc gewoon terug te kunnen zetten op een herstelpunt dat ik vorige week aangemaakt heb, maar het virus heeft dit herstelpunt, en alle andere verwijderd, waardoor dit dus ook niet meer mogelijk is.

   Dus hierbij mijn vraag: Wat kan ik doen om de overgebleven resten van dit virus te verwijderen?
   Ik heb ook de indruk dat er meer dan één virus meegekomen is door de installatie van het geïnfecteerde bestandje. (verscheidene variaties van Trojan... en nog een hele hoop andere zooi).

   Alvast enorm veel dank voor jullie medewerking en hulp

   Groeten,
   Jonathan
    
×
×
 • Nieuwe aanmaken...