Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Ik heb een xps 15 en daarop krijg ik een gratis antivirus software bij "mcafee livesafe". Mcafee deed wat ambetant en bleef sturen dat hij de firewall niet kon inschakelen en dat kwam door windows insider... Dus verwijderde ik mcafee livesafe, toen ik de windows insider verliet kon ik mijn gratis mcafee livesafe niet meer krijgen hoe krijg ik het terug gratis (ik hoop dat ik niet mijn pc moet resetten daarvoor...)

aangepast door samve_000
Link naar bericht
Delen op andere sites

 • 1 maand later...

Op 5-12-2016 om 11:46, falstring zei:

die McAfee is alleen een korte periode gratis, daarna gaan ze echt zeuren en leuren om jouw een betaling af te troggelen.

avg of Avira zijn zeer acceptabele gratis beschermers die hetzelfde doen als wat McAfee belooft.   

Avira is een virus dacht ik...:mellow:

Link naar bericht
Delen op andere sites

tot nog toe was het een antivirusbeschermer, dus dat zal wel zo blijven.....

je kunt beide uitproberen, maar let wel heel goed op dat je in bijna elk schermpje van de de installatieprocedure telkens kiest voor de gratis versie/basis bescherming etc.

doe je dat niet dan zijn avg en Avira binnen de kortste keren net zo irritant als die McAfee!

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.001
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Jones123Bowers
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door josindenbos
   Dag iedereen
    
   Ik wou onlangs een vriend helpen die me vroeg om zijn laptop eens helemaal op te schonen.
   Natuurlijk kon ik gewoon alles dat op de computer stond verwijderen, maar ik wou toch eens proberen om dit te doen met behulp van een opschoonprogramma.
   Ik had gekozen voor Ccleaner, maar deze heeft volledig de harde schijf verwijderd waardoor de laptop geen besturingssysteem meer heeft. Het enige wat ik nog te zien krijg is de BIOS. Op zich vond ik dit niet erg, omdat ik graag dergelijke problemen oplos om zaken bij te leren.
    
   Alleen ben ik maar blijven zoeken, maar heb ik nog steeds geen oplossing gevonden. Het probleem is dat er geen systeemkopie is gemaakt (wat heel dom was, I know) en dat hij ook niet meer beschikt over een installatieCD. Aangezien hij enkel vroeg om eens zijn PC op te kuisen kan ik dus ook niet vragen om een nieuwe installatieCD te gaan kopen.. Ikzelf zou hier ook graag geen kosten aan maken
    
   Ik heb al geprobeerd om via torrents ISO-files te downloaden, een systeemkopie te maken van een andere computer of om de laptop een factory reset te laten doen, maar deze oplossingen lukten helaas niet.
    
   Iemand een idee wat ik kan doen?
  • Door xBrentt
   Hey allemaal,
    
   Dit is al de 3DE keer dat ik probeer te upgraden van mijn windows 7 naar windows 10.. Had nog niet aangekregen op de 'windows 10 download app' dat mijn upgrade klaar was maar zoals de meesten kon ik niet wachten. Heb eerst 2 keer proberen upgraden via de cmd 'wuauclt.exe/updatenow' maar is 2 keer mislukt en telkens tijdens 'de onderdelen en stuurprogramma's installeren' start hij terug op en krijg ik 'C0000022 bij toepassen van update 2 van 4634 (amd64_ava...)' en gaat vervlogens verder met 'instellingen configureren' en gaat dan van 84% naar 93% en krijg ik zwart scherm een heel uur lang om vervolgens terug op te starten en de vorige windows versie te herstellen. Nu had ik het een 3de keer geprobeert maar dan via de Media Creation Tool. Dus had ik eerst alle files op een usb laten zetten en vervolgens starte ik met het installeren. maar hij doet juist hetzelfde zoals ervoor en nu krijg ik zelfs een melding bij het opstarten van mijn windows 'Windows 10 kan niet worden geïnstalleerd
   Uw pc is teruggezet en is weer precies zoals deze was voordat Windows 10 werd geïnstalleerd.
    
   0x8007002C- 0x4000D
   De installatie is mislukt in de fase SECOND_BOOT met een fout tijdens de MIGRATE_DATA-bewerking'
   en nu is zelfs mijn 'Windows 10 download app verdwenen! KAN IEMAND MIJ AUB VERDER HELPEN OM DE WINDOWS 10 GRATIS UPGRADE TE LATEN LUKKEN!
    
   Mvg,
   xBrentt
    

  • Door janthuis
   OP mijn HP laptop staat nu windows 8 pro nl. probeer versie 32bit.
   Ik heb nu gratis windows 8 pro nl. 64bit en krijg die niet geïnstalleerd.
   Herformatteren zal noodzaak zijn, hoe doe je dat.
  • Door xsilverwing
   Is er al een gratis firewall voor W8? ZA voor W7 lukt niet en ik houd graag controle over uitgaand verkeer.
  • Door james48
   Beste allen, is er een snel, veilig en goed gratis defragmentatie softwareprogramma te verkrijgen svp?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...