Ga naar inhoud

Pc vindt externe HD niet .


Aanbevolen berichten

Ik heb een externe HD Gold Digitale 2.5" Toshiba MK 6476 GSX . Deze wordt plotseling niet meer herkend door mijn PC . Werk in windows 10 .

Kan iemand helpen aub . Volgens   apparaat beheer , schijfstations  ... werkt het apparaat correct . Correcte drivers zouden geinstalleerd  zijn .

Ik heb deze in het verleden wel kunnen openen voor back ups maar nu  wordt deze plots niet meer gevonden .

Kan iemand helpen aub .

 

 

 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Reacties 22
 • Aangemaakt
 • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingenBen echt géén specialist droske , dus ... eigenlijk niets . Het is/was een tijdje geleden dat ik de HD aangesloten heb via usb voor back up . Wou dit nu doen maar lukt niet / vindt  deze meer .

Windows 10 heeft begin deze week wel een grote up date gedaan , kan dit er mee te maken hebben ? 

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.074
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Raphael Lanneau
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door JuSta
   Ik probeer vanuit een online systeem gegevens te exporteren naar excel. Ik werk met Excel 2016. Ik klik dan op de rechter muisknop in de webpagina en kies voor "Export to Microsoft Excel". Op mijn PC doet hij dat zonder problemen. Maar op de PC's van mijn collega's laadt hij de gegevens niet gelijk in, maar moeten ze kiezen voor "Query bewerken" in excel. Het vervelende daarvan is, is dat ze weer opnieuw moeten inloggen in webpagina waar de gegevens vandaan komen en daarna kunnen ze dan kiezen voor importeren. Tegelijkertijd gooit internet hen dan ook er uit op de website zelf, dus moeten ze daar ook weer opnieuw inloggen.
    
   Ik heb gisteren een PC Hulplijn gebeld en daarbij kwamen we bij het volgende: Wanneer ze opnieuw inloggen bij query bewerken kiezen ze i het schermpje voor opties en dan moeten ze het vinkje "Opnieuw omleiden query bewerken uitschakelen" aanvinken. Dit werkte 1 keer, maar later gooide hij haar weer er uit. Ook bij de internet opties staat het vinkje "browsegeschiedenis automatisch verwijderen" uit.
    
   Het is mij echt een raadsel waarom überhaupt bij mijn PC hij de gegevens direct inlaad en bij mijn collega's niet en waarom ze steeds opnieuw moeten inloggen. Ik heb ook alle instellingen bij het vertrouwenscentrum in Excel al gecheckt, en op mijn PC staan die hetzelfde als op die van hen.
    
   Wie of wie kan mij helpen? Op deze manier moeten we heel erg omslachtig te werk gaan en als ze meerdere pagina's willen exporteren naar excel moeten ze soms wel 5 tot 6 keer opnieuw inloggen. Super irritant dus!
  • Door superstef8
   Hallo
    
   Ik heb momenteel 2 GPU's en ik vroeg mij af af het mogelijk is om de taken wat te verdelen tussen de 2 om zo een betere performance te krijgen in game. Ik heb momenteel een Asus Radeon HD 5870/G V2 en een Gigabyte Radeon HD 7850. Ik gebruik momenteel 2 monitoren (1 om op te gamen en 1 voor anere zaken terwijl ik game) en ik vroeg mij dus af ik ik de sterkste GPU (dewelke dit is weet ik niet, merk zelf niet veel verschil). kon gebruiken om te gamen en de andere GPU om het andere scherm dan aan te sturen. Tot nu toe heb ik enkel gevonden dat het alleen bij Nvidia kaarten mogelijk is om de taken op te splitsen.
    
   In de screenshot zie je dat beide GPU's worden herkend maar ik kan enkel mijn schermen aansluiten op de HD 7850 (anders krijg ik geen beeld). Ik heb alle voedingskabels ingestoken.
    
   Alle hulp is zeer welkom!

  • Door owen
   hoi allemaal
    
   Ik heb een klein vraagje ivm het aansluiten van een 2e externe scherm op mijn laptop.
   Het gaat over de volgende laptop: asus K55V
   Nu heb ik daar al een scherm op aangesloten een HP Pävilion 27cw met een VGA-VGA aansluiting.
    
   De vraag is als volgend: kan ik zonder problemen een 2e scherm aansluiten op mijn laptop zonder dat mijn videokaart(of andere zaken) daar problemen aan ondervindt? Indien dat het mogelijk zou zijn( ik heb nog een DVI poort op mijn laptop) Zou ik dan ipv die op de DVI aan te sluiten die ook kunnen verbinden met mijn externe scherm? deze heeft behalve zijn VGA-poort ook nog 2HDMI poorten.
   Deze zou ik dan met een HDMI-VGA aansluiting willen verbinden.
    
   IK heb geen idee of ik al een 2e kan aansluiten en ik weet ook niet of ik 2 schermen kan aansluiten op elkaar indien het eerste al mogelijk is.
    
   De reden dat ik ze aan elkaar wil verbinden is om mijn scherm uit te breiden over 3 schermen om meer plaats te creëren voor mijn werk te doen zonder een extra laptop/computer te moeten kopen daarvoor. De reden dat ik de schermen aan elkaar wil verbinden indien het eerste mogelijk is, is omdat de VGA poort op mijn laptop net langs de DVI zit en de plug-in neemt te veel overlapping in op de DVI poort. De mogelijkheid om USB-adapter aan te sluiten zou nog kunnen, maar die hou ik liever vrij voor andere externe zaken indien mogelijk.
    
   mvg
    
   Owen
  • Door laura806
   Hallo allemaal,
    
   Ik hoop heel erg dat iemand mij kan helpen.
   Ik gebruikte altijd Hotmail wat nu Outlook Mail is geworden.
   Ik kon bij mijn hotmail altijd vanuit 3 verschillende emailadressen emails versturen en ontvangen.
   Echter doet nu mijn zakelijke adres het niet meer op de Outlook Maill. Wanneer ik een mail stuur vanuit dit adres komt hij eerst in de concepten te staan en vervolgens krijg ik een mail van Mail Delivery dat het niet verzonden is.
   Kan iemand mij hierbij helpen? Ik hoop heel erg dat ik snel weer vanuit Outlook kan mailen met mijn zakelijke emailadres. 
    
   Alvast heel erg bedankt!
    
   Groetjes, Laura
  • Door xWeZeLx
   Hallo,
   (Ik wou mijn vraag bij software stellen maar daar kon ik geen nieuw onderwerp beginnen.)
   ​ik heb een Medion gaming laptop, windows 10.
   ​Ik zou hierbij een videokaart van NVIDIA GeForce 950M moeten hebben.
   ​Ik heb uiteraard CCleaner en die weergeeft dat ik Intel HD Graphics 520 heb.
   ​Bij configuratiescherm -> vormgeving en persoonlijke instellingen -> beeldschermresolutie aanpassen -> geavanceerde instellingen krijg ik ook intel te zien.

   ​Bij configuratiescherm -> hardware en geluiden -> apparaatbeheer -> beeldschermadapters, staat
   ​Intel® HD Graphics 520
   ​NVIDIA GeForce GTX 950M.

   ​Welke grafische kaart heb ik nu eigenlijk?

   ​Groetjes
    


×
×
 • Nieuwe aanmaken...