Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.  Aanbevolen berichten

  Ik ben aan het proberen een oude computer die ik heb gekregen weer een beetje nieuw leven in te blazen maar het is zeer moeilijk, ik hen een oude netwerkkaart gevonden maar ik kan hem niet geberuiken om dat mij Bios dan niet toelaat ofzo 'zie foutmelding foto' maar ik heb geen idee wat ik hiermee moet doen. Kan iemand mij helpen aub

   

  Groeten, Jens Vervaele

  tmp_21043-IMG_20161218_133455-1514355488.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Ik heb het eerste probleem gevonden. Nu moet ik nog de drivers installeren weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Er zijn geen usb poorten aanwezig "ik heb wel een paar usb poorten maar daarvoor heb ik ook drivers nodig dus dat is nie mogelijk" ik heb wel nog cd en floppy disks maar als ik de drivers op een cd zet in een zip file vind hij die niet hij denkt gewoon dat de cd rom leeg is. Het is wel windows 98 en ik heb ooit een popup gekregen met 2 opties om het op de cdrom te zetten. ik denk dat ik de verkeerd heb gekozen weet iemand hoe ik dit nog kan veranderen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Ik heb het uitgepakt en opnieuw op de cd gezet. Maar hij vind nog steeds niet. Maar hij vind nog altijd niets zelf het bestand zelf vind hij is niet dus het is niet gewoon van niet kunnen installeren maat hij vind het bestand ook gewoon een niet hij denk dat het gewoon een lege cd is.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  JA een handleiding is niet zo makkelijk te vinden, kijk eens in het BIOS of je een IRQ kan toewijzen aan een netwerkkaart of NIC.

  Volgens de info hier en hier is IRQ 10 vaak gebruikt voor een netwerkkaart of NIC.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.