Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


jopke

traag of niet traag?

  Aanbevolen berichten

  Hallo,Ik denk dat ik iets raars voorheb,ik heb vorige maand een nieuwe pc gekocht voor mijn vrouw,ze wilde een kleine case omdat hij toch maar dient voor wat mailen en lichte spelletjes te spelen en liefst nog windows 8.1.Ik heb dan deze pc gevonden :desktop asus p30ad-be011s.Ik heb er dan wat rommel afgegooid,maar ik vond dat hij toch nogal traag opstartte (1'30 tot aan het bureaublad),voor de rest werkt hij heel goed.Ik was van plan jullie  hulp te vragen voor dat traag opstarten,maar eerst hebben we nog een nieuw computermeubel gekocht, en nu komt het rare.Ik moest natuurlijk alles losmaken om de pc op het nieuwe meubel te zetten.Ik zet alles terug ineen en nu heeft hij maar de helft van de tijd nodig om op te starten
  laughing.gif  Ik heb dan de kabeltjes eens nagezien en zag dat ik onbewust het toetsenbord en de muis in een andere usb poort had gestoken dan daarvoor.Nu is natuurlijk mijn vraag of dat verwisselen van die usb poorten de reden kan zijn van die betere opstartsnelheid.Het zal zeker niet zijn door het nieuwe pcmeubel
  laughing.gif

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Een mogelijkheid zou kunnen zijn dat het verschillende USB-poorten zijn. Je hebt inmiddels 2.0, 3.0 en 3.1 ... en daar zitten wel wat variaties op. Wat mogelijk een invloed zou kunnen hebben op de werking ervan.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  1 minuut geleden, jopke zei:

  Hallo kape,ik heb inderdaad usb-poorten 2.0 en 3.0.

  Bedankt voor uw reactie

  Mvg Jopke

   

  Dan is dat vermoedelijk de reden van het verschil in opstartsnelheid dat je vastgesteld hebt ;)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.