Ga naar inhoud

geraak moedeloos van NVIDIA


clovis
 Delen

Aanbevolen berichten

ik erger mij eerlijk gezegd aan NVIDIA ( zie ook vorige posts)..weeral een update !!!!

geforce game ready driver versie 381.65.

nogmaals nvidea...games interesseren mij niet !!!!

haast iedere maand is er wel een update van nvidea...het ergert mij echt...schijf wordt haast overvol ( natuurlijk overdrijf ik hier..maar toch) met die updates van hun :-(

is er echt geen mogelijkheid op nvidea te verwijderen? op de website van mijn pc...staat ook de keuze dat ik intel of AMT drivers kan installeren..of heb ik het verkeerd? iemand met

een oplossing aub?

 

pc gegevens : https://www.acer.com/ac/nl/NL/content/support-product/4958?b=1

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als er bij staat dat die voor uw model is gaat die waarschijnlijk wel werken. Indien die niet werkt installeer je de oude drive weer.

aangepast door jonasthegamer
Tikfoutje
Link naar reactie
Delen op andere sites

50 minuten geleden, clovis zei:

op de website van mijn pc...staat ook de keuze dat ik intel of AMT drivers kan installeren..of heb ik het verkeerd?

 

Ja, dat heb je verkeerd. Jij hebt een NVIDIA grafische kaart, dan kun je geen drivers van Intel of van AMD installeren.

Waarom worden die dan toch aangeboden op de website van Acer voor jouw  Acer TC-605? Omdat van die computer waarschijnlijk verschillende versies te koop waren: ofwel met een Intel grafische kaart, ofwel met een grafische chip van NVIDIA ofwel met eentje van AMD.

 

Jij ergert je aan het feit dat je steeds maar weer een melding krijgt dat er een nieuwe game ready driver beschikbaar is. Moet jij die wel installeren? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Iedere keer wanneer er een nieuwe game uitkomt, zal NVIDIA zijn driver proberen aan te passen, zodat het nieuwe spel zonder problemen gespeeld kan worden.

Games interesseren jou niet. Als je grafische kaart nu zonder problemen presteert, dan hoef je geen nieuwe driver te installeren.

 

Toevallig zit er in mijn pc ook een kaart van NVIDIA, en ik ergerde me ook aan iedere maand weer een nieuwe driver. Ik speel namelijk ook geen games.

Nu kun je die melding die rechtsonder op je scherm verschijnt, gewoon negeren. Hij verdwijnt dan na een paar seconden.

Maar misschien wil jij die meldingen over nieuwe game ready drivers helemaal niet zien? Dat kan ook geregeld worden.

In je systeemvak (rechts onderaan bij de klok) staat dit pictogram van NVIDIA: 58e8b5877bece-picto_van_NVIDIA_Update.pn

Als je dat pictogram niet direct ziet, dan moet je eerst op het naar boven gerichte pijltje in het systeemvak klikken. Zie je dan het pictogram van NVIDIA? Klik erop met de rechter muisknop. Daarna wordt het contextmenu geopend. Haal de vinkjes weg voor:

 • Automatically check for updates
 • Show update notifications.

Hieronder zie je in beeld wat je moet doen:

 

58e8b69c2586d-niet_controleren_op_update

 

En dat is het!

----------------------------------------

En andere mogelijkheid is dat je NVIDIA Update verwijdert via Instellingen > Apps en onderdelen:

 

58e8b6f9b17f8-NVIDIA_Update_verwijderen.

 

Let op: daar dan alleen NVIDIA Update verwijderen. De rest van NVIDIA moet je laten staan!

Link naar reactie
Delen op andere sites


nu ik zal het geel uitroepteken laten staan bij nvidia...die vinkjes zijn weggehaald..maar het geel uitroepteken blijft aanwezig..mij er niet verder aan storen dus ( wat ik voordien wel deed).

dit zijn hier mijn nvidia instellingen bij programma's:

 

 

2017-04-16 00_50_02-Programma's en onderdelen.png

aangepast door clovis
Link naar reactie
Delen op andere sites


Als het pictogram van NVIDIA permanent zichtbaar is in het systeemvak, dan kan ik me voorstellen dat jij je stoort aan het gele uitroepteken. Een oplossing zou kunnen zijn dat jij dat pictogram verbergt.

Klik daarvoor met de rechter muisknop op een lege plek in de taakbalk en kies dan Taakbalkinstellingen.

In het venster dat dan verschijnt klik je (helemaal onderaan) op 'Selecteren welke pictogrammen op de taakbalk worden weergegeven'.

Zoek daarna in de lijst met pictogrammen het pictogram van NVIDIA settings/instellingen. Zet achter dat pictogram het schuifje op Uit:

 

58f5e9ac048f4-NVIDIA_settings_Uit.PNG

 

Daarna is dat pictogram niet meer voortdurend in beeld. Je kunt het nog wel zien, maar dan zul je eerst op het naar boven gerichte pijltje in het systeemvak moeten klikken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.194
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Hubert Vandevelde
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door RonW
   Ik heb onlangs een macbook pro aangeschaft ter vervanging van mijn windows laptop. Deze laptop werkte altijd in een netwerk met mijn windows 7 PC.  Nu ziet het netwerk mijn macbook wel maar als ik deze aanklik vraagt windows beveiliging om een gebruikersnaam en wachtwoord. Voor zover ik weet heb ik dit nooit ingesteld. het macbook ziet de windows PC ook maar krijgt geen verbinding. Wie o wie herkent dit probleem en kan mij hier mee helpen. 

  • Door jupi
   Hey, op mijn pc met windows 7 kan ik mijn download map map wel zien staan maar ik kan er geen bestand uit openen.
   Wanneer ik een .exe downoad kan ik hem dus ook niet installeren. Naar dit mapje gaan in de verkenner lukt wel.
   Staat dan op C:\Windows\System32\config\systemprofile\Downloads en daar zie ik dus alles staan maar open geeft foutmelding in de trend van systeem kan map niet vinden.
   Downloaden doe ik met chrome als dat iets zou uitmaken maar denk dat zelf niet want ik zie ze wel staan.
   Alvast bedankt voor de hulp!
  • Door Ine_13
   Hey, 
    
   mijn broer (met een handicap) had een laptop gekregen, en heeft deze helemaal omzeep geholpen waardoor we genoodzaakt waren om er een nieuwe Windows op te zetten. We hebben er Windows 7 op gezet, maar dit wil nu niet opstarten. Ik geraak wel in het bootmenu en alle andere ‘f-menu’s’. Een nieuwe windows 10 cd wilt ook niet installeren over de Windows 7. Is er een mogelijkheid om windows 7 van de harde schijf te krijgen zonder dat we echt Windows moeten opstarten (want dit lukt niet).
  • Door N1bby
   Hey beste mensen,
    
   Zoals de titel zegt heb ik al even problemen met men ouwe pc die willekeurig vastloopt. Het scherm freezed willekeurig en ik kan niets meer doen buiten de pc te herstarten.
   Soms wilt hij helemaal niet meer opstarten. Enkel in veilige modus lukt het nog om de pc aan de praat te krijgen zonder te crashen.
    
   Er is ook is een berichtje opgekomen bij het opstarten dat er een bleu screen was met code 116. Op het internet vond ik wat informatie dat het met de grafische kaart te maken had.
   Ik heb dan de drivers proberen updaten maar dat heeft helaas niet geholpen.
    
   Ik heb ook een systeemherstel geprobeerd maar dat bracht ook niets op.
    
   Specs : -Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
              - Core i7 920
              - Intel x58 chipset
              - NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
              - 12 GB ram
              - 931GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA)    
                232GB Western Digital WDC WD2500JD-00HBB0 ATA Device (SATA)    
                931GB SAMSUNG HD103UJ ATA Device (SATA)
    
   Hopelijk kan hij nog hersteld worden. Ik gebruik hem vooral voor muziek te producen en het zou zonde zijn dat ik allemaal mijn werk kwijt ben :/
    
   Dankuwel
    
    
    
  • Door OSpengler
   Hoi allen,
    
   Allereerst bedankt voor het lezen van mijn bericht - ik neem aan dat jullie voornamelijk pestprobleemjes krijgen. Dat is uiteraard bij dit bericht ook het geval ;). 
   Context: mijn vaders computer zit met een probleem, bij het zoeken van de oplossing kan ik op mijn eigen computer wel dingen installeren en via USB over brengen, maar de meeste programma's op zijn computer werken niet.
   Probleem: indien ik msconfig en cmd.exe (als administrator) probeer uit te voeren alsook antivirus programmas probeer in te schakelen (momenteel uitgeschakeld) dan krijg ik foutmeldingen. Deze zijn: "kan opgegegeven procedure niet vinden" wanneer ik iets als administrator probeer uit te voeren. Indien ik Kaspersky bijv. (waar ik vermoed dat een probleem zit) probeer aan te zetten krijg ik het bericht "fout met rundll32.exe, Kan de toepassing niet correct starten (0xc0000142)". Indien ik bij Windows Defender de uitgeschakelde antvirussen (bijv. Avira of Anti Malware Bytes) probeer in te schakelen doet ie niets, ook geen foutmelding. Als ik Windows in veilige modus probeer te runnen dan krijg ik een foutmelding met de 'X' partitie. 
    
   Bijgaand heb ik een hijack log toegevoegd. Hierbij krijg ik echter de melding dat Hijackthis geen toegagng had tot C:\Windows\System 32\Drivers\etc\hosts.
    
   Als iemand enig idee heeft hoe ik dit dien aan te pakken dan hoort ik dat graag!
    
   (logje verwijderd: zie volgende post)
    
×
×
 • Nieuwe aanmaken...