Ga naar inhoud

Kan geen email verzenden via iCloud op Sony Z1Compact


Marij10
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb een iPad Air en een Sony Z1Compact, ik gebruik op beide een iCloud account voor de email.

Gisteren kreeg ik een update voor de Ipad en er werd gevraagd of ik een extra authentificatie wilde instellen. Dat heb ik gedaan maar daardoor onstonden er problemen met verzenden op mijn telefoon dus ik heb het in samenspraak met Apple ongedaan gemaakt.

Ik had een nieuw wachtwoord aangemaakt voor het iCloud account, dat heb ik op mijn telefoon ook ingevoerd bij inkomende mail.

 

Helaas kan ik nog steeds geen email verzenden op mijn telefoon. Ik heb het account verwijderd en opnieuw toegevoegd, de telefoon aan-en uitgezet en ook gegevens gewist. Het helpt allemaal niks.

Sony zelf zegt dat de enige optie resetten naar fabrieksinstellingen is maar ik denk steeds dat ik het wachtwoord voor uitgaande mail ook nog moet invullen maar ik weet niet waar.

Kan iemand mij hierbij helpen?

Graag hoor ik het!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het lijkt erop dat het probleem is opgelost, ik heb de accountinstellingen voor uitgaande email gevonden en daar het nieuwe wachtwoord imgevuld. De mail is nu inderdaad verzonden al heeft het er wel lang over gedaan. (Twee minuten). Maar dat komt wellicht omdat de instellingen zijn aamgepast.  Hopelijk is het probleem nu uit de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.211
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Danny Verloo
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door clovis
   geachte,
    
   ik denk dat het mij NIET lukt om ongewenste mails te verwijderen..iedere dag moet ik mij bezighouden met mails te verwijderen..ik vraag mijzelf zelfs af hoe ik in godsnaam eraan kom in feit..!!!! hier enkele voorbeelden bij van advertentie mails....ik verwijder ze op deze manier...voorbeeld van ashampoo ( op die site heb ik mij wel gerigistreerd ;...de rest NIET) ik open de mail gan naar : (helemaal rechts ..optie " meer"...dan naar " berichten zoals deze filteren...dan " filter maken"..."verwijderen" aankruisen en dan op de knop "filter maken" en dan verdwijnt het optie scherm..maar daarmee is mijn mail NIET defintief verdwenen..want ik krijg nog steeds mails terug van ashampoo !!!! dus moet ik hier iest verkeerd doen !!!! de advertentie mails zijn nog irritanter..die moet je OPENEN ( allez denk ik toch..maarzo neem je toch het risico op virussen? als je die verplicht moet openen?° en dan zie je links nog niet de optie :...waarvan je dus GEEN filter kan aanmaken !!!! bestond ermaar een app..waarvan je die schit van mails kunt DEFINTIEF KUNT verwijderen !!!!!!!! weet je dat ik deze advertentie's toevallig of niet erbij heb gekregen heb..als ik via mijn pc,eens heb gekeken heb op mijn moeders emailadres..kan dit? natuurlijk had ik haar toestemming hé..ook zij..moet nog veel meer mails opruimen dagelijks !!!!! aub help mij !!!!!! ik krijg er een punthoofd van !!!!!! grts Clovis


  • Door Franneke
   Hallo, ik heb mijn pc gereset, ik gebruikte Windows Live Mail, dit programma is niet meer compatible voor Wind 10 en zeer verouderd. Mijn mail adres is....@scarlet.be, ik kan mijn adres op Thunderbird niet configureren, bij Scarlet kunnen ze mij niet helpen, inloggen op webmail gaat wel...........
   Ik vraag mij af of ik mijn archief, ttz, mail adressen en mappen van scarlet kan terugkrijgen via hen, deze moeten toch op de server staan ?
    
   Alle info zeeeeer werlkom !
  • Door Bython
   Hopelijk kan er iemand mij verder helpen met dit probleem:
    
   Sinds een paar weken ging mijn icloud mailbox niet meer open in Outlook 2016 (Office 365 Home), na het herinstalleren van icloud krijg ik steeds volgende melding als ik dit opnieuw wil koppelen (zie afbeelding).
    
   Wat ik tot nu toe gedaan heb:
    
   iCloud hersteld Herinstallatie Office iCloud en andere Apple software via Revo uninstaller verwijderd inclusief register sleutels en overblijfsels Gezocht naar restanten zoals plugins e.d. in Outlook Pc meermaals herstart ...  
   Ik krijg het niet meer aan de praat, en ben hier nu al enige tijd mee aan het sukkelen..
    
   Alvast bedankt aan degene die meedenkt of een oplossing heeft hiervoor!

  • Door Ruigrok
   Ik ben al dagen bezig om de naam, die geadresseerden van mijn mail zien, te veranderen in outlook. Zowel op de PC in outlook 2016 als in mijn account bij Hotmail lukt dat niet.
   De naam in mijn account van Microsoft kan ik wel veranderen maar dit heeft geen effect op de naam in Outlook mail.
   De naam in outlook mail veranderen lukt wel maar toch komt de oude naam van mij boven de verzonden mail en dus niet de door mij gewijzigde naam van de afzender.
    
   Wie weet wat ik fout doe of waar zit de oplossing?
    
    
  • Door IE8
   Tabula rasa gemaakt en Windows 10 opnieuw geïnstalleerd.
   Windows Mail ingesteld als e-mailprogramma.
   Mails worden ontvangen maar ik kan geen mail versturen.
   Wie kan me hierbij helpen?
   Bij voorbaat dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...