Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.drechaux

Map verdwenen externe schijf in Windows 10

  Aanbevolen berichten

  Goeiemorgen,

  Graag hulp in verband met mijn externe harde schijf.

  Ik raakte met m'n cursor een map aan op m'n externe harde schijf, en plots was die map weg. Map opties geprobeerd, geeft weer verborgen mappen tonen, is aangevinkt. Volume van schijf gecontroleerd, en deze geeft nog de juiste Mb weer. Heb externe HD verwijdert van Desk pc, en terug verbinding met stroom en Usb gemaakt. Voila ik ben ten einde raad, kan U mij helpen aub ?

  Bedankt op voorhand,

  Michaux Andre (drechaux)

  aangepast door dorado
  titel verduidelijkt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gebruik recuva om verloren file's terug te halen zeer gemakkelijk in gebruik ..

  Recuva - Undelete, Unerase, File and Disk Recovery - Free

  Recuva is een gratis programma waarmee verwijderde bestanden op de harde schijf kunnen worden hersteld. Dat een bestand is verwijderd uit de prullenbak betekent niet dat het verwijderd is van de harde schijf. Wanneer Windows een bestand uit de prullenbak verwijdert, verwijdert het enkel een verwijzing naar de plaats op de harde schijf waar dat bestand is opgeslagen. Omdat het bestand nog op de harde schijf staat, is het mogelijk dit te herstellen, bijvoorbeeld met Recuva.

  hier meer info.... Handleiding Recuva
   

  aangepast door dorado

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Belangrijke opmerking bij Recuva: Herstel de bestanden naar een andere locatie (harde schijf, USB-stick,...) dan de originele schijf, om te vermijden dat verloren bestanden overschreven worden!

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Heb Recuva gedraaid op m'n pc, maar zie geen files met de naam die niet meer zichtbaar zijn. En dit is denk ik het probleem Recuva kan ze net vinden want ik denk dat de Mp4 bestanden niet weg zijn , maar onzichtbaar. Aangezien het volume van m'n externe HD niet veranderd is. Daar had ik juist er voor naar gekeken en ben er zeker van dat dit onveranderd is.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.