Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Mike95

help! ik kan niet meer op mijn laptop inloggen

  Aanbevolen berichten

  Wie kan mij helpen...

   

   

  Op mijn laptop staan belangrijke bestanden die ik gebruik voor studie, stage en werk. Nu dacht hij opeens om mij geen toegang meer te bieden tot mijn account. Het gaat om een Asus Vivobook S400c. Het probleem is... dat wanneer ik mijn laptop opstart, ik mijn wachtwoord in moet vullen voor toegang. Ik vul mijn wachtwoord in en het lijkt alsof ik aangemeld wordt. Wanneer dit proces klaar is kom ik op een gastaccount terecht en meld het systeem mij dat dit kan gebeuren en ik mij gewoon weer even af en aan moet melden. Dit heb ik meerdere keren geprobeerd en ik kom steeds maar weer op dat gastaccount terecht. Ik wordt er nu wel een beetje gek van dat ik niet bij al mijn bestanden kan en vraag mij dan ook af of iemand dit herkend, mij hier tips over kan geven, of zelfs misschien meteen een oplossing weet.

   

  Het gaat mij erom dat ik mijn bestanden weer terug krijg. Dus een grote fabrieksinstellingen-reset is volgens mij geen optie dan meer toch?

   

   

  Alvast bedankt!

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Geplaatst: (aangepast)

  Beste,

  Allereerst: Geen paniek en :welkom:op het forum!

  Welke windows heeft u?

  Ook probeert u dit al eens:

  Wanneer in het guest account ga naar start, daar typ je netplwiz en druk je op enter.

  als er een guest account staat dan selecteer je die en vink je bovenstaande text aan

  anders selecteer je je hoofdaccount met al de gegevens en haal je daar het vinkje weg.

  Dan start je opnieuw op.

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Wat is moet laten weten in je volgende bericht:

  Is het probleem opgelost?

  Welke windows gebruikt u?

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Mvg,

  Jonas

   

  (vorige foute post weggehaald - Passer)

  aangepast door Passer
  Iets vergeten

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  Hoi Jonas,

   

   

  Bedankt! haha. Ik heb er wat mensen naar laten kijken die ik ken en het probleem is ondertussen opgelost. De harde schijf is uit mijn laptop gehaald en in een kastje gestopt waardoor ik m als externe harde schijf kan gebruiken. Heb alle belangrijke documenten over kunnen zetten en de harde schijf wordt er straks weer terug in geplaatst. Daarna een grote reset en dan hoop ik m weer normaal te kunnen gebruiken. 

   

  Om antwoord te geven op je vraag, het is al opgelost!

   

  Bedankt voor je reactie!

   

   

  Groeten, Mike

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.