Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.pieter jan

fotovoorstelling naar facebook

  Aanbevolen berichten

  hallo, ik heb een vraag wat betreft een diavoorstelling van eigen foto's met muziek erbij uit IPhoto, die je naar facebook exporteert die kwaliteit is niet aan te zien, kan je daar iets aan veranderen, of ligt dat aan facebook zelf dat dit zo slecht is, met gewone foto's lukt het redelijk , maar een eigen voorstelling maken dat trekt op niets, hoe kan ik dit oplossen, moet je dan een fotobewerkings programma aanschaffen of is er een andere oplossing.

  m.v.g.

  pieter-jan

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Zelf ben ik Faceloos, dus of het aan Facebook ligt dat weet ik niet.

  Ik neem aan dat iMovie aanwezig is op jouw Mac, probeer een korte voorstelling te maken als test.

   

  Ik gebruik iMovie op mijn iMac & iPad om van losse foto's bij elkaar samen te voegen en vervolgens krijg ik een goed video kwaliteit.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    0

  bedankt IEscape, dat heb ik al gedaan met IMovie, en idd dat is van goede kwaliteit, maar als je het naar Facebook plaatst, dan is het VEEL minder, zal dan wel aan facebook liggen, mag deze topic dan afsluiten, nogmaals dank. 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  41 minuten geleden, pieter jan zei:

  maar als je het naar Facebook plaatst, dan is het VEEL minder, zal dan wel aan facebook liggen, mag deze topic dan afsluiten, nogmaals dank. 

  Dat is zeer jammer.

  Wellicht kan je bij Facebook melden, kwaliteitsverbetering voor in de toekomst :hmmmm:

   

  Dank voor de feedback  :top: & graag gedaan :adore:

  Bij deze het slotje 59ea0ff4b8a7a-smiley_slotje.png

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×