Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Theo2602

You Tube Filmpjes

  Aanbevolen berichten

  Vroeger kon ik Youtube filmpjes zonder problemen downloaden. Nu kan dat al een tijdje niet meer. Als ik dan ga zoeken op Google, komen er verschillende online omezetters, als ik die gebruikt lukt dat, maar daarna komen er Franstalig gesproken mededelingen en een blad waarop staat dat W10 hopeloos beschadigd is en ik terug moet installeren. Afzetten en terug opzetten en het probleem is voorbij. Maar plezierig is anders, zijn daar oplossingen voor? Ik heb nu een AD ON voor Youtube geïnstalleerd, en die doet het, maar ik krijg een melding dat de bestanden niet leesbaar zijn.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Waarschijnlijk kan je op deze manier doen.

  Je gaat naar youtube en kopieer de link en plaatst het van wat je wilt in vakje en klik start en dan wachten tot het klaar is en kan je kiezen formaat die je graag had.

  Zelf ken ik niks van.

  Maar het kan zijn dat beveiligd film niet kan downloaden.

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  je zal een besmetting hebben opgelopen met malware.

  begin met adwcleaner: https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/  (groene knop download now bleeping computer)

  laat het bestand uitvoeren, als het draait laat je scannen, en als dat gedaan is laat je opschonen.

  vervolgens een scan met malwarebytesantimalware: https://filehippo.com/download_malwarebytes_3/ (groene knop: download free version) maar blijf goed opletten tijdens de install dat je geen vinkjes laat staan bij zoiets als gratis proefversie!)

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    12

  Dat heb ik dadelijk gedaan plus een uitgebreide scan met Windows defender (3 uur) en beiden vinden niets. Overigens na heropstart is het ook weg. Gebeurt enkel onmiddelijk na het gebruik. 

  Zocht eigenlijk mensen die hetzelfde hebben. Vermits die er niet zijn, mag dit dicht.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  6 uren geleden, Theo2602 zei:

  Vroeger kon ik Youtube filmpjes zonder problemen downloaden.

  Quote

  Voor alle Google-producten (o.m. YouTube) bieden wij - om redenen van auteursrecht - geen bijstand bij vragen omtrent het downloaden of het gebruik van programma's die het downloaden van illegale content toelaten (o.m. alle types van YouTube-downloaders)

   

  Bron: Forumregels PCH.

   

  59ea0ff4b8a7a-smiley_slotje.png

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.