Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Nils l

excel wil geen document openen

  Aanbevolen berichten

  Hallo,

  Ik heb hier een windows 10 met Excel 2007 er op en als je een excel wilt openen dan opent excel wel maar blijft alles leeg. Opent zoals je normaal het programma opstart.

  Ik kan wel de bestanden openen door via bestand dan openen.

  Dit is zeer vervelend nu moet je steeds van uit email of internet eerst het bestand downloaden dan gaan zoeken om te kunnen lezen.

   

  Iemand een oplossing?

   

  Dank u

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Geplaatst: (aangepast)

  Een aantal oorzaken zijn mogelijk, je kunt het volgende proberen:
  1. Kies Bestand (in Excel 2007 de grote ronde Offieknop linksboven) - Opties - Geavanceerd en kijk onder het kopje "Algemeen" of de optie "Andere toepassen negeren die Dynamic Data Exchange (DDE) gebruiken" is aangevinkt. Indien ja, haal dan dat vinkje weg en klik onderaan op Ok.
  2. Kies bovenaan in het menu van Excel: "Start", klik in de groep "Cellen" op "Opmaak" en kijk onder "Zichtbaarheid" of er 1 of meer bladen zijn verborgen (dat is het geval als daar de optie "Blad(en) zichtbaar maken" aanklikbaar maken. Als er bladen zijn verborgen, maak ze dan zichtbaar.
  3. Klik bovenaan in het menu op "Beeld", kies in de groep "Venster" op "Alle vensters", klik onder "Schikken" op "Naast elkaar" (staat waarschijnlijk al aangeduid), en klik op Ok. Je ziet nu aan de rechterkant boven de kolomletters 3 grote iconen. Klik op het middelste icoon (rechthoek).
  4. Sluit Excel en start het opnieuw. Probleem niet opgelost? Ga dan verder met punt 5.
  5. Zorg dat Excel gesloten is en ga in Windows Verkenner naar:
  C:\Gebruikers\Jouw gebr.naam\AppData\Roaming\Microsoft\Excel
  In die map bevindt zich waarschijnlijk een (gele) map met de naam XLSTART. Die mag blijven staan, maar zie je daar nog andere mappen of losse bestanden staan, verwijder die dan. Als er zich in de map XLSTART ook bestanden bevinden, verwijder die dan ook allemaal.
  6. Sluit Windows Verkenner en start Excel om te controleren of het probleem is opgelost. Indien niet, ga dan verder met punt 7.
  7. Ga naar het configuratiescherm (in Windows 10 kan dat door op de loep (rechts naast Start) te klikken en dan in te voeren: Configuratiescherm). Kies in dat scherm: "Programma's en onderdelen". Selecteer in dat venster jouw MS Office-versie en klik op "Wijzigen". 
  8. Sta toe dat wijzigingen mogen worden aangebracht en kies in het eerste venster dat verschijnt: Herstellen. Controleer na afloop of het probleem is opgelost.
  8. Laat aub even weten of deze mogelijkheden jouw probleem hebben opgelost.

   

  aangepast door alpha

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×